Problem ze steamem

adamiko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.05.2012, 07:48    Pytanie
Witam wszystkich!
Przepraszam jeśli temat już był ale jestem w pracy i zbytnio nie mam czasu przeglądać forum:)
Mianowicie mam taki problem. Przedwczoraj chciałem się po paru miesięcznej przerwie wrócić do Fma. Pierwsza myśl trzeba odpalić w trybie online aby pościągało aktualizacje. No i wylogowałem się i lipa. Ani przedwczoraj, ani wczoraj, ani dzisiaj nie mogę się zalogować, Do tego mądry Steam upiera się że wpisuje złe hasło lub login. Próbowałem z kolegą na innym kompie - wszystko chodzi bez zarzutu. Na moim kompie również da się zalogować na inne konto. Może mi ktoś powiedzieć co z tym zrobić?

Ogólnie ze steamem mam same problemy i wolałbym wrócić do normalnej wersji z płytą...

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.05.2012 17:11    #1
Próbowałeś reinstalki? Ja miałem tak, że STEAM nie chciał się za nic połączyć, bo rzekomo, neta nie było. Możesz też napisać do supportu, ale odradzam. Spróbuj może zmienić hasło? Sprawdź też klawiaturę, może jakiś mało używany klawisz się zacina.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

adamiko Partyzant

0
11.05.2012 19:57    #2
Reinstalka nie pomogła... nie mam już pomysłów..

wietnam Partyzant

0
11.05.2012 20:17    #3
Spróbuj odłączyć internet i włączyć Steam na offline.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.