Niedziałająca lista krajowa

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.05.2012, 08:31    Pytanie
Witam, jak w temacie - prowadzę reprezentację Meksyku od łatki 12.2 (czyli na moim savie rok 2015). Teraz mam 12.2.2 i pojawił się jeden, upierdliwy błąd - zabugowana lista krajowa. Mianowicie - kiedyś ustawiłem pogląd tylko na bramkarzy (dzięki opcji filtry), bo potrzebowałem na gwałt znaleźć golkipera na któryśtam sparing. Pech chciał, że bezpośrednio po zakończeniu wtedy gry, Steam pobrał mi łatkę. Nie znam dokładnie jej numeru (jedna z wielu niestety), ale spowodowała ona, że lista krajowa bez względu na wybór filtrów (a nawet całkowite ich odznaczenie) wciąż pokazuje tylko bramkarzy. Gdy usunę z listy krajowej wszystkich piłkarzy (czyli tylko tych bramkarzy, reszta nie jest pokazywana pomimo tego że na liście de facto jest) i dodam obecny skład, bug wciąż jest obecny. Jak to naprawić ? Odejść z kadry narodowej, przeinstalować grę czy to może już cały save jest skopany jak pijany żul w rowie ?

najdi013 Partyzant

0
19.05.2012 13:40    #1
Spróbuj usunąć wszystkich zawodników z listy krajowej, a później ich znowu dodaj. Jeśli nie zadziała to może przeinstaluj grę/usuń najnowszą łatkę i graj na wcześniejszej wersji.

buczek93 Młody aktywista

0
19.05.2012 20:24    #2
usuwać kopaczy próbowałem, nie mogę jednak zaznaczyć z poziomu listy nikogo poza bramkarzami. A gdy ich usunę i dodam trójkę wybrańców z obecnej kadry, to na liście jest ich tylko trójka. Może odejście z reprezentacji usunie tego zakichanego babola ? Czy będę już do końca gry w 2012 skazany na raporty asystenta/ślepy traf ?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.