Nagłe załamanie formy

krycha1101 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.05.2012, 19:45    Pytanie
Mam dziwny problem, gram Borussią i przez pół rundy szło mi bardzo dobrze, zajmowałem pierwsze miejsce w lidze, w LM było trochę gorzej. W pewnym momencie drużyna zaczęła grać tragicznie, po porażce 4:0 z Interem do końca rundy drużyna była w fatalnej formie i cudem zająłem 4 miejsce w lidze. Rozmowy motywacyjne niby były dobre(pisało, że zawodnicy zmotywowani) ale grali straszny piach, teraz mam przerwę między rundami i nie wiem za bardzo co zrobić, żeby poprawić grę, macie jakieś pomysły?

CarlozSatana Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.09.2012 16:46    #10
Cóż mogę tylko potwierdzić to co napisał Dziadus ... przeglądałem całe forum w poszukiwaniu
odpowiedzi na powyższe pytania, zebrałem wszystkie rady do kupy i ... rozegrałem już ponad
pięc sezonów pięcioma różnymi klubami z pięciu różnych lig i kupa , nic nie działa zawsze to samo
wk.. mnie to bo z uporem maniaka daję szansę FM2012 - żeby nie żałować wydanej kasy ....
FM2011 się zagrywałem i trzeba mi było przy nim zostać ...
Jeśli nikt nikomu nigdy nic
to jeśli ktoś kiedyś komuś chociaż coś
to choć niewiele zawsze trochę.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution