Brak drugiego obywatelstwa

Kanius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.06.2012, 20:53    Pytanie
Witam serdecznie po długiej przerwie. Z nudów postanowiłem kupić FMa 2012, ale mam problem. Zaczałem grać Celtą Vigo i wszystko fajnie, ale mam 3 zawodników spoza UE, a mogę zarejestrować 2. I problem w tym, że Fabio Orellana ma przebyte dni w Hiszpanii, ale ma status "czeka na dokumenty". No ok, czekam,czekam, aż skończyło sie okno i nie mogłem go zarejestrować. Oddałem go z powrotem do Granady, a tu się okazało, że w tym czasie uzyskał obywatelstwo. Jakiś bug i pobrałem FMRTE, by mu nadać drugie obywatelstwo hiszpańskie, ale nie wiem jak. Ktoś może mnie pokierować ?

Kanius Partyzant

0
05.06.2012 20:56    #1
A i pobrałem ten edytor czasu rzeczywistego ,a nie mogę wprowadzić zmian, bo wymagają kodu aktywacyjnego. Ktoś go posiada ?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
05.06.2012 21:20    #2
Zapłać to dostaniesz.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Sidorf Partyzant

0
05.06.2012 22:24    #3
Albo ściągnij którąś z poprzednich wersji, w której nie trzeba było płacić.

Kanius Partyzant

0
05.06.2012 23:25    #4
Matko, to nawet na edytor teraz zdzierają kasę ? A poprzednia wersja będzie kompatybilna z łatką 12.2.2 ? Chyba podziękuję i "postoję", trudno najwyżej odeślę zawodnika do macierzystego klubu. A wiecie może, czy raczej jest to bug, że gracz czeka już prawie miesiąc na dokumenty, a po powróceniu do swojego klubu(dla eksperymentu wczytałem grę) od razu to obywatelstwo dostaje, czy są to po prostu jakieś przepisy, których nie znam ?

skazi Partyzant

0
13.08.2012 17:45    #5
Mam podobny problem tylko że w lidze polskiej, minęły już prawie 3 miesiące a mój zawodnik nadal ma "czeka na dokumenty". Ktoś się orientuje ile wynosi czas oczekiwania?

skazi Partyzant

0
13.08.2012 22:10    #6
Ok sam sobie odpowiem, trwało to ponad 3,5 miesiąca, co dziwne inny zawodnik który później przyszedł do mojego klubu dostał to obywatelstwo wcześniej. Widocznie czekanie na dokumenty to losowa sprawa.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.