Getafe - druzyna b? / jak drogo sprzedac zawodnika

szamansamozlo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.06.2012, 13:19    Pytanie
Witam!

Mam 2 pytania :)
1. Gram Getafe. Posiadaj oni niby druzyne b, ale jest ona poakzana jako partnerska. Nie graja w zadnej lidze. Jak zatem najlepiej dac pograc mlodym? Jedyna opcja to chyba tylko u19 badz wypozyczenie.

2. Jak sprzedac jak najdrozej zawodnika? Moi zawsze maja bardzo niskie oferty, biorac pod uwage ich umiejetnosci... Z innych klubow (niekoniecznie lepszych) zawodnicy odchodza za ogromne sumy :/

Valdi91 Młody aktywista

0
15.06.2012 18:03    #1
Ostatnio widziałem post pewnego użytkownika, który miał zawodnika porządnego przez wiele klubów, co nie odpowiadało owemu managerowi. W prasie pojawiały się spekulacje o jego odejściu za śmieszne pieniądze, ustawił on mu więc najwyższą możliwą klauzulę odejścia, i pojawiły się kilkumilionowe oferty. Nie wiem jednak, czy działa to w każdym przypadku, obawiam się iż można w ten sposób odstraszyć potencjalnych nabywców. Jedno wiem na pewno - żeby ta metoda zadziałała, zainteresowanie zawodnikiem musi być ogromne. Szaraków ze swojego teamu w ten sposób nie sprzedasz. Możesz jednak dać im zagrać kilka meczów z ogórkami, niech załapią dobre oceny, a nuż znajdzie się chętny. Oczywiście kokosów nie zgarniesz, ale odciążysz nieco budżet płacowy klubu.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
0
16.06.2012 19:38    #2
Ja właśnie ustalając kosmiczną kwotę transferową odstraszałem nabywców (tzn. gość był wart 2 miliony, to dawałem 50). Przy otrzymaniu oferty próbuj negocjować
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Alex2150 Partyzant

0
16.06.2012 23:25    #3
[quote="szamansamozlo"]
1. Gram Getafe. Posiadaj oni niby druzyne b, ale jest ona poakzana jako partnerska. Nie graja w zadnej lidze. Jak zatem najlepiej dac pograc mlodym? Jedyna opcja to chyba tylko u19 badz wypozyczenie.[/quote]

jeśli masz zdolnych młodych grajków to przesuń ich do u-19 lub nawet do podstawowego . A tak to najlepiej wypożyczenie. I przyglądać się im jak grają.

[quote="szamansamozlo"]

2. Jak sprzedac jak najdrozej zawodnika? Moi zawsze maja bardzo niskie oferty, biorac pod uwage ich umiejetnosci... Z innych klubow (niekoniecznie lepszych) zawodnicy odchodza za ogromne sumy :/[/quote]

Za zwykłych szaraków nawet możesz nie dostać 500 tyś. Wiem coś o tym bo mam tak w Barcie B. Lepszych wypożyczam lub przesuwam do podstawowego skladu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.