Kryzys rundy jesiennej

Tobi18 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.06.2012, 11:17    Pytanie
Witam, prowadzę Inter Mediolan i mam pewien problem, otóż zaczynam teraz czwarty sezon i chciałbym uniknąć sytuacji gdzie mój zespół całą rundę jesienną gra kaszanę. W każdym z poprzednich sezonów moja drużyna do końca grudnia grała słabo, przegrywaliśmy, remisowaliśmy, brakło skuteczności itd., ale wraz z początkiem stycznia nadchodzi forma i nagle zaczynają zwyciężać i grać efektownie. Takim już sposobem wygrałem LM w drugim i trzecim sezonie, gdzie cudem wychodziłem z grupy.

Liczę na jakieś porady, bo sam już nie wiem czemu tak się dzieje. Z góry dzięki :)
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

ElFideo Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
24.06.2012 11:54    #10
Ja w Lechu, zawsze gram maks 5 sparingow przed sezonem, srednie obciazenie i zgranie na jesien zmieniam na skutecznosc i cala runde jesienna graja jak z nut, od rozmow motywacyjnych zawsze znajduje asystenta ktory ma conajmniej 15 i korzystam z niego podczas rozmow motywacyjnych
CR7

Tobi18 Młody aktywista

Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.06.2012 11:54    #11
No właśnie, jak grałem Lechem to też miałem drobny kryzys na wiosnę, ale jakoś sobie radziłem. Teraz w Interze to na pewno nie jest kwestia zgrania, może właśnie na odwrót - za mało świeżej krwi, bo gram prawie tym samym zespołem co sezon temu, hm?
Z tym przygotowaniem do sezonu to masz na myśli, że za mało sparingów, za duże obciążenia treningowe czy jak?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.06.2012 o godz. 11:57

http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

ElFideo Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
24.06.2012 11:58    #12
Ja nie przykladam duzego znaczenia do przygotowania, po prostu graja kilka sparingow i sie zgrywaja, a potem i tak maja w 70-80 min meczu niektorzy nawet 80-90% kondycji, zawsze po sezonie przyda sie jakies wzmocnienie, czy jakas zmiana taktyki, bo bez takich zmian zespol zastygnie i moze byc lipa :D ja podczas sezonu zawsze mam z 3 taktyki, czasam najdzie mnie wena podczas meczu i wtedy cos wymyslam i jak nie idzie to podczas meczu zmieniam, i jak wyjdzie to w nastepnym meczu ustawiam od poczatku, wtedy gra mnie nigdy nie rozpracuje

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.06.2012 o godz. 11:59

CR7

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.