FM 2012 się wyłącza - co robić?

Fenix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.06.2012, 15:06    Pytanie
NIestety, od jakichś dwóch miesięcy (od czasu kiedy pobrał mi się automatycznie ostatni patch, tak mi się zdaje) mam dziwny błąd, otóż czasami po niektóych meczach wyrzuca mnie z gry. Dzieje się tak zazwyczaj od razu po rozmowie motywacyjnej, gra się jakby zrzuca na pasek i wyala mnie do pulpitu, a na górze po lewej mam czarny pasek. Nie można odpalić gry, chociaż ta jest na pasku. Co ciekawe, w dokumenatach zapisuje się wówczas plik o rozszerzeniu .dmp, więc może to ten cały Crash Dumps? W każdym razie komunikatu żadnego nie ma. Nie wiecie jak temu zaradzić?? Ze sprzętem raczej nie ma problemu bo mam nowy komputer, ale w ostatnim czasie dodałem trochę nowych lig, może dlatego, może jakaś liga jest wadliwa? Bardzo proszę o pomoc bo jest to bardzo irytujący problem, grasz mecz, a na koniec Cię wywala, trochę demotywujące.

ElFideo Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
0
23.06.2012 15:17    #1
Tak to jest Crash Dumps, przegraj sobie na cos sejva, albo na pulpit i przeinstaluj gre, byc moze pomoze ;D, albo po prostu usun ten folder czy plik crash dumps, tez mialem crash dumpsa usunalem i pomoglo :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.06.2012 o godz. 15:17

CR7

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.