Nietypowy problem...

llamatari Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.07.2012, 19:16    Pytanie
Właśnie miałem rozegrać mecz towarzyski Polska U-19 - Arabia Saudyjska U-19, gdy zauważyłem, że 14 piłkarzy nie może zagrać w tym meczu. Do dyspozycji mam tylko 9, więc w grę nie wchodzi nawet wystawienie podstawowej jedenastki. Nie mogę też nikogo dowołać. Nie wiem co mam teraz zrobić. Mam wczytać grę od poprzedniego stanu, czy da się to naprawić jakoś inaczej?

repus Młody aktywista

0
04.07.2012 19:40    #1
Wczytaj parę dni przed i odwołaj sparing .
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

najdi013 Partyzant

0
04.07.2012 19:44    #2
Spróbuj iść na urlop na 1 dzień.

llamatari Partyzant

0
04.07.2012 19:46    #3
[quote="najdi013"]Spróbuj iść na urlop na 1 dzień.[/quote]

Nie wiem jakim cudem, ale zadziałało :D Nigdy wcześniej nie mogłem wziąć urlopu w dniu meczu, ale teraz zadziałało. Trochę to dziwne, ale cóż... Plus jest taki, że wygrałem mecz :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.