Witajcie, spotkałem się z bardzo dziwnym błędem dotyczącym tych rozgrywek, mianowicie po zakończeniu fazy grupowej nie pojawia się dalsze losowanie rozgrywek a Superpuchar Europy zostaje rozgrywany między zwycięzcą a przegranym Pucharu Mistrzów. Sytuacja nie poprawia się nawet po rozpoczęciu nowego sezonu, nadal widnieją grupy i nie rozpoczyna się nowa edycja, jednym słowem w praktyce Puchar Euro przestaje istnieć ;/ Jest to delikatnie mówiąc irytujące, czy ktoś spotkał się z takim problemem? Czy w ogóle jest jakiś sposób by to naprawić? Coś takiego zdarzyło mi się drugi raz w życiu (po raz pierwszy jeszcze w Managerze 10), wydaje mi się że może mieć to związek z używaniem FMRTE, przy czym o ile wtedy wytłumaczyłem sobie tak, że 3 drużyny w grupie w wyniku mojej pomyłki miały tyle samo punktów i awansowały co mogło spowodować bład, o tyle teraz zawsze tego pilnuję. Szkoda by było zaczynać rozgrywkę od nowa, cała zabawa polegająca na ustawianiu pucharów pod kątem ilości polskich drużyn pójdzie się trącać
Najnowsze posty