Dylemat z budową nowego stadionu

Amikowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.07.2012, 15:10    Pytanie
Mam problem, prowadzę FC Koln, które jak sprawdziłem w edytorze ma maksymalną frekwencję 82 tys. z haczykiem, RheinEnergie jest rozbudowany do granic możliwości (70 tys.), a zarząd nawet nie chce słyszeć o budowie nowego obiektu, bo uważają, że budowa byłaby niewskazana (pewnie dlatego, że stadion ma 10 lat; powstał w 2004 roku). Da się coś na to poradzić, bym mógł ich chociaż spytać o budowę. Podobna sytuacja jest w Bayernie (dodałem nowego trenera żeby sprawdzić reakcję zarządu), który spokojnie mógłby posiadać arenę konkurującą pojemnością z Wembley, ale Allianz Arena powstała w 2006 roku. Natomiast jak założyłem dla próby menedżera w Dortmundzie to tam istnieje opcja prośby o nowy obiekt, pewnie dlatego, że Signal Iduna Park została otwarta 30 lat przed moim stadionem, ale zarząd koniec końców nie chce się zgodzić na budowę nowego stadionu z uwagi na brak pozytywnych perspektyw frekwencji w najbliższym czasie. PS. w Kolonii mam prezesa potentata i 100 mln euro na koncie, ale zapewne stać by go było na postawienie odpowiedniego obiektu z własnej kieszeni. Pytanie: czy da się ten limit ominąć bez FMRTE, którego pełnej wersji nie posiadam?

Valdi91 Młody aktywista

0
10.07.2012 15:15    #1
Z tego co słyszałem, w FM budować nowy stadion można dopiero 20 lat po wybudowaniu obecnego. Więc jeśli Twój stadion ma 10 lat, to jeszcze 10 przed Tobą. Gdybyś miał licencję do FMRTE to mógłbyś spróbować zmienić rok powstania swojego obecnego stadionu na 10 lat wstecz (o ile się da, nie wiem), i wtedy pogadać z zarządem, a tak to lipa. Jak Ci się spieszy zawsze możesz iść na urlop na 10 lat xD

Amikowiec Młody aktywista

0
10.07.2012 15:23    #2
znam ten myk, zrobiłem tak kiedyś w FM 12 (jak FMRTE był jeszcze darmowy) w Bayernie jak byłem to zmieniłem datę powstania i zadziałało :) No cóż to jedynie muszę zakupić sobie licencję na edytowanie :)

krisu7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
11.07.2012 17:05    #3
Jak wyglada w ogole budowanie nowego stadionu? Bo gram zawsze Interem na początek w każdym nowym Mangerze i planuje właśnie zabrać się za nowy stadion. Ile go się buduje? Mniej na transfery jest cashu?

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
11.07.2012 18:10    #4
Budowa stadionu może być po 15 latach.

Użytkownik uznał post za pomocny

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution