Mam problem, prowadzę FC Koln, które jak sprawdziłem w edytorze ma maksymalną frekwencję 82 tys. z haczykiem, RheinEnergie jest rozbudowany do granic możliwości (70 tys.), a zarząd nawet nie chce słyszeć o budowie nowego obiektu, bo uważają, że budowa byłaby niewskazana (pewnie dlatego, że stadion ma 10 lat; powstał w 2004 roku). Da się coś na to poradzić, bym mógł ich chociaż spytać o budowę. Podobna sytuacja jest w Bayernie (dodałem nowego trenera żeby sprawdzić reakcję zarządu), który spokojnie mógłby posiadać arenę konkurującą pojemnością z Wembley, ale Allianz Arena powstała w 2006 roku. Natomiast jak założyłem dla próby menedżera w Dortmundzie to tam istnieje opcja prośby o nowy obiekt, pewnie dlatego, że Signal Iduna Park została otwarta 30 lat przed moim stadionem, ale zarząd koniec końców nie chce się zgodzić na budowę nowego stadionu z uwagi na brak pozytywnych perspektyw frekwencji w najbliższym czasie. PS. w Kolonii mam prezesa potentata i 100 mln euro na koncie, ale zapewne stać by go było na postawienie odpowiedniego obiektu z własnej kieszeni. Pytanie: czy da się ten limit ominąć bez FMRTE, którego pełnej wersji nie posiadam?
Najnowsze posty