Odświerzam kotleta ale....

onejoke Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.07.2012, 10:06    Pytanie
Witam wszystkich, nie było mnie tu ze 2 lata i mam taką prośbę:
Znowu zapałałem sentymentem do FM 2009 ale..... w tym czasie, odkąd nie grałem, kupiłem nowego kompa(a co się z tym wiąże nowy win7)
zainstalowałem fm-a szczęśliwy chce przejść do aktywacji a tu klops o.O
nie ma aktywacji telefonicznej, a aktywacja internetowa nie działa( jest napisane brak możliwości połączenia z internetem czy coś takiego)

I tu zaczyna się moje pytanie: czy ktoś miał taki problem i oczywiście jak go rozwiązać ??( z góry zaznaczam, że nie mam ochoty wgrywać patcha 9.3 bo go poprostu nie tolerowałem nigdy, grałem zawsze na poczciwym 9.2)

bardzo bym się ucieszył z pomocnej dłoni

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
23.07.2012 23:34    #1
jakbyś poszukał fixa, gdzieś powinien być w internetach. pogoogluj fm 2009 activation fix :)
+ przenoszę, bo zły dział :)
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

onejoke Młody aktywista

0
27.07.2012 19:56    #2
kk spróbuje jeszcze coś poszukać

onejoke Młody aktywista

0
28.07.2012 01:17    #3
Nic z tego, wszystkie linki nie aktywne. Spróbuję jeszcze zadzwonić w poniedziałek, może coś się dowiem

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
28.07.2012 13:38    #4
Patch 9.3.1 zdejmuje obowiązek aktywacji przez Uniloc (http://community.sigames.com/showthread.php/173216-Patch-for-Football-Manager-2009-9.3.1). Nie wiem czemu nie chcesz na nim grać, ale zapewne odpowiedzą, żebyś zainstalował najnowszą łatkę. Być może dlatego inne linki są nieaktywne, bo są niepotrzebne.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

onejoke Młody aktywista

0
08.08.2012 10:09    #5
Ty chyba nie zauważyłeś czegoś lub nie doczytałeś mojego posta o.O
Wyraźnie zaznaczyłem , że nie interesuje mnie gra na patchach 9.3.0 i 9.3.1
Czytałem o tym i wiem, że patch 9.3.1 zdejmuje konieczność aktywacji tylko że .... mi zabija przyjemność grania i koniec.

KK jakoś sobie poradziłem gra mi śmiga na patchu 9.2.0 i jestem prze szczęśliwy (mnóstwo mnogość nieprzespanych godzin podwoiła się xD )

Temat uważam za zamknięty

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution