Cudzoziemcy w składzie

Brolu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.07.2012, 15:03    Pytanie
Witam, mam parę pytań:
1. Czy jeśli nie zarejestruję cudzoziemców, którzy nie mają ukończonych 20 lat będą oni dostępni do gry w lidze? Mowa tu o polskiej ekstraklasie, gdzie cudzoziemców może być max 17 ale niby graczy przed 20 rokiem życia nie trzeba rejestrować i nie ma napisane, że muszą być to Polacy czy mają grać 2 lata w zespole jak to jest np. w rejestracji zespołu do LM.
2. Czy cudzoziemiec, który gra w polskiej lidze i dostanie po jakimś czasie obywatelstwo polskie przestaje być cudzoziemcem czy jest nim dalej a podwójne obywatelstwo jest przydatne wtedy gdy dany zawodnik musi się starać o pozwolenie na pracę?
3. Czy jest może jakiś patch dający możliwość zwiększenia liczby zarejestrowanych zawodników, np. do 99 tak jak jest w Bundeslidze?

Pozdrawiam,

Brolu!

Krystian168 Partyzant

0
23.07.2012 18:27    #1
1. Będzie mógł grać.
2. Jest traktowany jako Polak.
3. Nie wiem.

Użytkownik uznał post za pomocny

skazi Partyzant

0
23.07.2012 18:29    #2
Jeśli chodzi o pierwsze pytanie to dodam że zawodnik nie może mieć skończonych 21 lat, żeby mógł grać bez rejestracji.

Brolu Partyzant

0
23.07.2012 18:48    #3
Dzięki wielkie! Mam paru małolatów do sprawdzenia czy dadzą radę w ekstraklasie i bałem się, że nie pograją ;)

@Skazi - żeby mógł grać bez rejestracji w polskiej Ekstraklasie to do 31.12.XXXX nie może mieć ukończonych 20 lat :) w zespole musi być natomiast 3 piłkarzy grających w klubie i 5 wyszkolonych w polskim klubie, którzy nie ukończyli 21 lat.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution