[quote="Enzo"]Jest opcja bazy danych "niestandardowa". Tam sobie wybierasz z jakich krajów, regionów chcesz mieć wszystkich piłkarzy z ligi bez wybierania tej ligi. Ja wybrałem całą Afrykę. Wszyscy newgeni byli z afrykańskich klubów, a o ich wielkiej liczbie może świadczyć fakt, że mistrzostwo Ligue 1 przegrywałem zawsze w czasie PNA, bo musiałem grać piłkarzami głębokiej rezerwy. Tych utalentowanych piłkarzy był po prostu ogrom. Czasem nie wiedziałem kogo kupować, bo było trzech świetnych i chciałem każdego z nich.[/quote]
Kurde, tyle lat gram w FMa a nigdy nie byłem świadom tej opcji, toteż nigdy nie mogłem wybrać Ameryki środkowej. Może miałeś tyle tych talentów właśnie dlatego, że wybrałeś Afrykę? W takim razie oznaczałoby to, że jest to dość losowa sprawa z jakiego kontynetu(części kontynentu) będą talenty i dużo zależałoby od bazy danych.
Kurde, tyle lat gram w FMa a nigdy nie byłem świadom tej opcji, toteż nigdy nie mogłem wybrać Ameryki środkowej. Może miałeś tyle tych talentów właśnie dlatego, że wybrałeś Afrykę? W takim razie oznaczałoby to, że jest to dość losowa sprawa z jakiego kontynetu(części kontynentu) będą talenty i dużo zależałoby od bazy danych.
Najnowsze posty