FM2012 - zawodnicy nie odbudowują kondycji

Macias071 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.07.2012, 09:01    Pytanie
Witam,
mam taki problem. Mam FM2012 od niedawna (kilka dni). Uruchomiłem grę jako bezrobotny. A jako startowy okres dałem luty 2011 ligi rosyjskiej. Natomiast zatrudnienie znalazłem w zespole 2 ligi niemieckiej Hansa Rostock - rozgrywki tam startują w lipcu. Czyli ok 5 m-cy nic się nie dzieje - nie mam rozgrywek ligowych. Przygotowuję sobie skład -treningi ok 3/4 zapełnienia suwaka czyli dość wysokie. Oraz przygotowanie przedmeczowe o wysokiej intensywności. Zorganizowałem kilka sparingów i jakiś turniej u siebie w lutym z klasowymi zespołami (Dortmund, Leverkusen i Monachium gdzie Monachium ograłem 4-2 w dziesiątkę;P) tak aby zobaczyć sobie jak się zespół spisuje. Przed rozpoczęciem ligi w lipcu, od początku maja, aplikuję moim zawodnikom spotkania sparingowe w odstępie jednotygodniowym. I teraz niepokojąca rzecz jaką zauważyłem. W okresie między sparingami moi zawodnicy NIE ODBUDOWUJĄ KONDYCJI.
Dochodzą do poziomu ok 55-64% i dalej lipa:(. Zmniejszyłem poziom treningu na suwak w połowie. Oraz przygotowanie przedmeczowe na bardzo niskie i dalej nic się nie dzieje z poprawą kondycji. Zaaplikowałem im nawet tygodniowy odpoczynek i usunąłem następny sparing. A kondycja dalej kaplica. Czy to w moim postępowaniu jest coś nie tak czy to może jakiś babol w rozgrywce? Gram na łatce 12,2,2.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
0
27.07.2012 10:22    #1
Sprawdź w ekranie głównym zespołu widok kondycja. To powinno Ci dać znać, jakie Twoi piłkarze mają ogranie. Jak niskie, to może to jest problem.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Macias071 Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
27.07.2012 11:12    #2
Stosując się do Twojej podpowiedzi wnioskuję, że tak słaba kondycja nie jest wynikiem przeciążeń treningowych itp., ale po prostu brakiem cyklu meczy i sezonu ligowego. Faktycznie sprawdzałem ogranie zawodników i jest ono na bardzo słabym poziomie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.