Zmiana klubu.

Arturo.RMCF Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.08.2012, 14:56    Pytanie
Witam, mam takie pytanie. Otóż gram drugi sezon QPR, gdzie mój skład to: Kenny (teraz kupiłem takiego ukraińskiego GK którego nazwiska nie pamiętam) - Dragutinović, Mensah, Onuocha - Marquez, Faurlin - Elano, Taarabt - Crouch/Zamora - Cisse - Macheda, w pierwszym sezonie 15 w tabeli, w obecnym sezonie jak na razie 13 w tabeli (5kolejek do końca). Więc wyniki w miarę są, ale chciałbym przejść do lepszego klubu, a status managera "niepewny" mają tylko szkoleniowcy PAO, LA Galaxy i Penarolu Montevideo. Próbowałem zgłosić zainteresowanie do PAO, ale nie chcą zapłacić za mnie (mam kontrakt jeszcze na 3lata), Penarol złożył mi zapytanie ale odrzuciłem (grałem nimi kilka mies. temu) a Galaxy jakoś mi nie pasuje. Chciałbym do Milanu, Juve ale menagerzy tych zespołów mają stat. stabilny. Wie ktoś jak mogę zmienić QPR na Milan? Czy jedynym wyjściem jest czekać, aż zwolnią obecnego trenera?

PS. FM 11.3

Szemek Ekspert

0
06.08.2012 15:00    #1
Takie rzeczy to w Suflerze.

A jaką masz reputację? Jakoś mi się nie widzi sytuacja, kiedy Milan zatrudnia gościa bez sukcesów z jakiegoś QPR. Osiągnij coś, popraw reputację i wtedy ruszaj do wielkiej piłki.

To oczywiste, że musisz czekać, ewentualnie możesz dodać nowego menedżera do Milanu.
"To tylko Internet k*rwa."

Arturo.RMCF Partyzant

0
06.08.2012 15:05    #2
Przepraszam za zły dział. ;D
13 miejsce w angielskiej ekstraklasie można chyba uznać za malutki sukces, gdyż ten klub od początku jest skazany na spadek. To muszę wygrać Ligę tym QPR by Milan się mną zainteresował?
Właśnie nie chcę dodawać nowego managera, chcę cały czas tym samym.

A teraz drugie pytanie, będzie uaktualnienie o transfery z tego okna? Oczywiście po zamknięciu okna transferowego.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
06.08.2012 15:28    #3
Nie. Jedynym wyjściem jest osiągnięcie sukcesu na miarę Milanu w QPR :P. Zbuduj tu solidną ekipę, chociaż na puchary, a zgłoszą się dużo lepsze kluby. Jak ją zająłem 6. miejsce Leeds to dostałem ofertę od Arsenalu. Zatem da się.

Użytkownik uznał post za pomocny

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.