Cztery sprawy

Sn4k3 Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
0
11.08.2012, 23:29    Pytanie
1. Czy mógłby mi ktoś podać namiar na pliczek, który zmienia w FM 2012 nazwy lig, pucharów, klubów itd. na pełniejsze a więc bardziej realistyczne nazwy? Czy po zainstalowaniu owego pliczku trzeba zacząć nową rozgrywkę?

2. Od czego zależy szansa, iż dany grajek otrzyma pozwolenie na pracę w Anglii?

3. Czy grając drużyną z niższych lig angielskich da się jakoś przekonać zarząd do rozszerzenia zasięgu scoutingu choćby na Europę zachodnią? Komuś się to udało? Bo moi skauci przeszukują te Wyspy Brytyjskie już chyba osiemsetny raz więc przydałoby się nieco nowych terenów do przeczesywania...

4. Czy da się jakoś wyłączyć 'szukanie na bieżąco' jeśli chodzi o wyszukiwanie grajków dzięki opcji 'szukaj'? Bo od kilku dni gdy wchodzę w profil wyszukanego tym sposobem gracza aby za chwilę kliknąć 'cofnij' (w celu powrotu do przefiltrowanego ekranu wyszukiwania) powrót ten zajmuje dłuższą chwilę, nigdy tak długo nie czekałem na wyjście do ekranu wyszukiwania... tak jakby za każdym razem gdy wycofuję się z profilu piłkarza FM wyszukiwał na nowo piłkarzy wg moich kryteriów... przecież to absurd.

leo21 Młody aktywista

Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.08.2012 23:39    #1
1.http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/Vetr_s-Revolution-Fake-Patch-v5_1.html. Nie nie musisz
2.Od tego czy gra regularnie w swojej reprezentacji. Oczywiście obywatele UE nie muszą takiego pozwolenia mieć.
3.Trzeba co rok awansować a i zarząd będzie chętniej przystawał na nasze prośby ;)

Użytkownik uznał post za pomocny

Sn4k3 Wróg ludu

0
12.08.2012 00:00    #2
Dzięki za odpowiedzi. Cholera, martwi mnie fakt, że wyszukiwanie graczy jest teraz tak męczące... Doprawdy nie wiem co się stało. Teraz wyjście z profilu gracza trwa 7-8 sekund, kilka dni temu trwało zaledwie 2-3 sekundy...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.08.2012 o godz. 00:02

leo21 Młody aktywista

Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.08.2012 00:16    #3
Który masz sezon? Pewnie pojawiło się wiele new genów i baza danych się powiększyła i to dlatego pewnie.

Sn4k3 Wróg ludu

0
12.08.2012 00:24    #4
Aktualnie jestem przed sezonem 2013/2014 więc chyba to nie jest aż tak strasznie daleko...

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.08.2012 o godz. 00:24

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.