Rozmowy motywacyjne

JK93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.08.2012, 21:25    Pytanie
Grając na najnowszym patchu mam problem z rozmowami motywacyjnymi.
Niezależnie od tonu i odpowiedzi mam przeważnie wyglądał na zgaszonego, sprawiał wrażenie zdemotywowanego, a w najlepszym wypadku nic szczególnego. Dodam też, że na domyślnej bazie nie miałem z tym żadnych problemów, bo moi zawodnicy najczęściej na takie same odpowiedzi reagowali pozytywnie i byli dobrze zmotywowani. Czy na najnowszej łatce można sobie z tym poradzić? Jak to rozwiązać?

buczek93 Młody aktywista

0
21.08.2012 21:55    #1
jaki mają charakter twoje grajki ? Ile czasu pracujesz w obecnym klubie ? Czy od razu wymagasz od nich nie wiadomo czego (komplet zwycięstw) czy potrafisz czasem pochwalić za remis na terenie trudnego rywala ?
Z doświadczenia wiem, że nowy menedżer na początku musi wymacać, czy w jego zespole grają pipki, czy faceci. Wiadomo, piłkarze na początku będą sondować drugą stronę i badać, na ile mogą sobie pozwolić. Ale po kilku miechach, góra po jednym sezonie wszystko się dociera i piłkarze zaczynają reagować tak, jak sobie tego życzysz :)

Valdi91 Młody aktywista

0
22.08.2012 11:35    #2
Zależy też od reputacji managera. Jeśli masz 'niedzielny piłkarz' to się nie dziw, że Cię olewają. Ja osobiście uwielbiam tak grać i gram tylko na doświadczeniu 'niedzielny piłkarz'. Fakt, że z początku bywa słabo, bo nawet w kiepskich zespołach piłkarze mają gdzieś, co mówi do nich jakiś podwórkowy kopacz, ale u mnie zwykle trwa to do czasu wygrania pierwszego, nawet nic niewartego pucharu. Raz pamiętam, że też niezależnie od tego, co mówiłem, max. 2-3 piłkarzy miało jakieś reakcje. Wygrałem jakieś gówno i nagle liczba reakcji drastycznie wzrosła.

buczek93 Młody aktywista

0
22.08.2012 15:52    #3
Ba, ja w swojej karierze Marsylią miałem to samo. Dałem "niedzielny piłkarz" i przez połowę sezonu skład cisnął fochy. Ale przyszły zwycięstwa nad OL, P$G i nagle wszyscy zachwyceni umiejętnościami managera. Oczywiście ci, którzy mieli inne zdanie szybko zmienili klub ;P
Ogólnie jak widzisz, że jakiś piłkarz po prostu ma w nosie co mówisz i widocznie zaburza harmonię i niszczy nastrój w szatni, to warto pomyśleć nad opchnięciem gwiazdy od siedmiu boleści

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.