Zawodnik nie chce podpisać ze mną kontraktu

Coness Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.09.2012, 12:28    Pytanie
Chodzi tutaj o Arkadiusza Milika z Górnika Zabrze. Otóż zacząłem grać Legią. Nikogo nie sprzedałem ani nikogo nie kupiłem, więc mogę na niego wydać ok 1,5 mln. Złożyłem ofertę Górnikowi w wysokości 1,2 mln i ją zaakceptował. Została więc sprawa indywidualnego kontraktu dla Milika. No i klikam 'Zaoferuj kontrakt'. A tam pisze, że zawodnik nie jest zainteresowany przejściem do mojego klubu. Oczywiście wiele razy spotkałem się z taką odmową, ale przecież Legia to lepszy zespół. Zachwalałem go w mediach. Wyrażałem zainteresowanie ale nic. Znacie jakieś sposoby na to by go ściągnąć?

repus Młody aktywista

0
01.09.2012 12:53    #1
Tak jest zawsze , wygraj ligę i zobacz wtedy .
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Peps Partyzant

0
01.09.2012 13:00    #2
Zatrudnij się w Hiszpanii ;)

Valdi91 Młody aktywista

0
01.09.2012 13:18    #3
Repus ma rację. Musisz udowodnić swoją wartość. Do mnie do Lechii też nikt nie chciał przyjść, a skończyło się tak, że miałem w składzie najlepsze polskie talenty FM'a, ze wspomnianym Milikiem włącznie. Jedyne twarde gnoje, które olały mnie na rzecz klubów z zagranicy to Możdżeń i Kamiński, którzy mimo swojego niezadowolenia z postawy Lecha wyrażali chęć odejścia, lecz z Lechią nie chcieli gadać, pomimo mojej dominacji na krajowym podwórku. Z resztą nie było problemu.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 01.09.2012 o godz. 13:18

maksiu106 Partyzant

0
01.09.2012 14:08    #4
Ludzie... Zapomnieliście o jednej rzeczy.
Milik na początku gry przecież dopiero co przyszedł do Górnika!
Na następny transfer zgodzi się po 3-6 miesiącach.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution