Problem z treningiem

dupabobra Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.09.2012, 15:42    Pytanie
Witam ;). Grałem w FM 12 realem madryt. Grałem na urlopie, od czasu do czasu sprawdzając wyniki. Patrzyłem na profile zawodników i zobaczyłem, że prawie każdy zawodnik jest niezadowolony z treningu. Nie wiem co jest złe w treningu. Po sezonie niektórym zawodnikom spadły umiejętności. Co robić z tym treningiem? Może ktoś juz się z czymś takim spotkał? Prosze o pomoc ;)

Stalker.1255 Partyzant

0
15.09.2012 16:25    #1
A jaka jest intensywność treningu? Jak masz ustawioną wysoką to wiadomo, że cały sezon nie będą zadowoleni. A Szczególnie jak masz jeszcze treningi indywidualne i treningi pozycji. Do tego dochodzi częstość meczy i czy zawodnicy dostają urlop czy nie. Ja zawsze daje zawodnikom dzień po, przed i między meczami wolne. Wtedy jeden czy dwóch może jest niezadowolonych.

dupabobra Partyzant

0
15.09.2012 16:41    #2
Intensywnośc treningu jest przeciętna, więc o to raczej nie chodzi. A co jesli zawodnikowi spadają umiejętności? Bo np. pepe miał przed sezonem 3 i pół gwiazdki a na koniec sezonu mial tylko 3. Grał regularnie.

Stalker.1255 Partyzant

0
15.09.2012 21:13    #3
A, który grasz sezon? Starski zawodnicy są podatni na spadek formy. Jeżeli grasz I sezon czy jakoś te pierwsze to gdy doznał kontuzji spadły umiejętności. Cały sezon w I składzie też czasem przyczynia się do spadku formy. Dlatego ważna jest rotacja składu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution