Polecenia dla zawodników

piotrp504 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.09.2012, 19:25    Pytanie
Witam
sorki jeśli w złym dziale
mam malutki problem który forumowicze na bank mi pomożecie
nie wiem co mówic zawodnikom w czasie meczu i czym to skutkuje
np co powiedzieć jeśli przegrywamy lub wygrywamy z silniejszym przeciwnikiem ewentualnie co powiedzieć przy remisie
np jeśli wygrywam i zostało mi kwadrans to mówię gra piłką gra na czas krycie strefowe lub chwila odpoczynku cofniećie się do obrony
ale jaką komendę wydać jeśli remisujemy lub przegrywamy
jeśli temat był już poruszany wystarczy mi link
z góry dziękuje
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

qAd. Partyzant

0
21.09.2012 19:33    #1
Ja daje zawsze 'Zagrajcie tak, zeby kibice nie zalowali pieniedzy wydanych na bilet' i zawsze skutkuje nieraz mam 11 zmotywowanych, a niekiedy 10. To zalezy od Twojej reputacji i od tego ile w klubie pracujesz.

PS: A jak przegrywam albo remisuje to daje, ze mieli pecha, albo ze mnie rozczarowali. To zalezy jak graja i z kim graja jak np. gram z Barca i przegram to daje,ze mieli pecha.

PS2: Sorry za brak polskich znakow, ale mieszkam w niemczech i mam niemiecka klawiature.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.09.2012 o godz. 19:35

piotrp504 Partyzant

0
21.09.2012 19:35    #2
przed meczem tak przeważnie mówię
ale w czasie meczu ????????????
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

qAd. Partyzant

0
21.09.2012 19:36    #3
Zalezy jak graja, przewaznie sugeruje sie podpowiedzia asystenta czyli ze gracie bardzo dobrze ( jak remisujemy ) i potem kilka bramek wchodzi :)

neymar8855 Partyzant

0
21.09.2012 19:36    #4
no niestety nie możesz mówić tego samego.
Po wygranym meczu z dobrą drużyną lub średnią dość wysoko powiesz im że solidnie zagrali.
Po przegranym zwłaszcza ze słabszą drużyną to powineś powiedzieć że spisali się fatalnie.
Jak masz remis lub "FAILLL" a chcesz wygrać albo mieć bynajmniej remis to idziesz i im gadasz aby grać na większym ryzyku,podania na wolne pole
oraz taktyke zmieniasz na przewagę liczebną no i git.

Javier Partyzant

0
21.09.2012 21:07    #5
Ja używam 2 opcji przed meczem, 2 w przerwie, i 2 po meczu.

Przed: oczekuję zwycięstwa bądź dla kibiców (silni rywale)
W Przerwie: jeśli prowadzę, "podoba mi się gra, tak trzymać", jesli remis bądź przegrywam, niezależnie od rywala i gry (gramy żeby wygrać, nie?), asertywny bądź agresywny opieprz.
Po meczu: jeśli wygrana, jestem zadowolony, bądź zachwycony, zależy styl i rywal. Jeśli remis bądź przegrana: opieprz.
W ciągu trzech ostatnich sezonów, tylko 2x powiedziałem że mieli pecha po remisie, ale po porażce nigdy.
Dwa razy przy porażce, ale dobrej grze, miałem dwóch graczy którym to się nie spodobało, oczekiwali że ich chwalić będe. Ale co mi o po ich dobrej postawie jak punktów nie ma? Opieprz. Nie podobało się, wylecieli z klubu. A że piłkarzy mam bardzo zdeterminowanych i ambitnych, nie ma już takich problemów.

Asystent nigdy nie używam do rozmów, nawet Ci najlepsi podobno potrafili schrzanić i potem żal i pretensje, i co gorsze bez punktów.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.