Przycinanie się gry podczas meczu

paw3u Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.09.2012, 15:13    Pytanie
Witam. Od paru dni mam taki problem, ze podczas meczu czy to w 3d, 2d gra się przycina, tzn. "kulki" nie chodzą płynnie. Od razu mówie, że to na pewno nie wina tego, że komputer jest słaby bo jest dobry, 8gb ramu, 2 rdzeniowy procesor intela po 3GHz na rdzen, karta graficzna tez ok - z reszta, wczesniej tego typu problemu nie mialem.Przycina się gra tylko podczas meczy, a tak to nie ma się do czego przyczepić. Proszę o pomoc, pozdrawiam.

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.09.2012 21:31    #1
Który sezon rozgrywasz?

zimek7 Partyzant

0
24.09.2012 22:18    #2
Miewam podobne problemy, jednak tylko w trybie 3d i też nie zawsze, czasami się tnie, wtedy przez jakiś czas gram na kulkach. Może kwestia zużycia RAM-u, może inne programy w tle zżerają Ci ów RAM.

Rumcais Partyzant

0
26.09.2012 17:18    #3
Mi się czasem 3D przecina, ale mija to zazwyczaj po dwóch meczach. Bym obarczył winą za to kiepską optymalizację FM2012, która jest paskudna. Wyłącza się, tnie, znowu wyłącza, sejw się psuje, tryb TV nie chodzi, znów się wyłącza. Ostatnio, jeśli jest dłuższy czas przez który nie zapisuję rozgrywki (przerwa międzysezonowa) to też się wyłącza... :| Módlmy się do SI, żeby się to nie powtórzyło...

tidididi Partyzant

0
27.09.2012 01:28    #4
[quote="Rumcais"]Mi się czasem 3D przecina, ale mija to zazwyczaj po dwóch meczach. Bym obarczył winą za to kiepską optymalizację FM2012, która jest paskudna. Wyłącza się, tnie, znowu wyłącza, sejw się psuje, tryb TV nie chodzi, znów się wyłącza. Ostatnio, jeśli jest dłuższy czas przez który nie zapisuję rozgrywki (przerwa międzysezonowa) to też się wyłącza... :| Módlmy się do SI, żeby się to nie powtórzyło...[/quote]

To tylko i wyłącznie wina Twojej konfiguracji sprzętowej. U mnie śmiga wszystko doskonale. Na tyle doskonale, że na początku rozgrywki załadowałem wszystkie grywalne ligi z Europy. Jeden sezon w II lidze bułgarskiej grałem... tydzień. Nigdy nie narzekałem na żadne problemy z FM, z wyjątkiem crash dumpów. I te wyeliminowałem.

Rumcais Partyzant

0
27.09.2012 10:58    #5
O to chodzi. Na jednym kompie może chodzić super, na drugim nie. A wierz mi... Na intelu i5, Radeonie HD5470, 4 giga RAM to powinno chodzić nieźle, co nie? Znam osoby jeszcze, co mają podobnie z FM-em, a komp niezgorszy.

elakchaoui Partyzant

0
29.09.2012 11:40    #6
No właśnie, a propo crush dumpow....
mam problem z savem, gram juz sobie 3 albo 4 sezon Newcastle. Zbudowalem świetny zespol itd itp..
W pewnym momecie, w trakcie meczu gra sie zacieła... Ogolnie caly komp sie zacial chyba i go zresetowalem.
Kiedy sprobowalem wczytac gre wczytywala sie ona bardzo długo, a kiedy juz wczytało zamknelo FM'a i wyswietlilo sie okno z bledem CRUSH DUMP... probowalem przeroznych sposobow na to zeby to jakos naprawic, ale wychodzi na to ze to save jest zepsuty ;///
Czy da sie to jakos naprawić ????

tidididi Partyzant

0
29.09.2012 13:26    #7
Wrzuć save'a do sieci i daj link. Sprawdzę.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution