Krótkie podania bramkarza

zakiii Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.11.2012, 23:24    Pytanie
Witam,
problem polega na tym, że obojętnie jakie nastawienie czy mentalność ustawie bramkarzowi, ten nie ma najmniejszego zamiaru rozpoczynać gry krótkim wyprowadzeniem piłki do obrońcy.
Oczywiście ustawione "zostaw piłkę obrońcy". W poprzednich wersjach nie było z tym absolutnie żadnego problemu. Nie wiem czy to moja wina czy większość osób tak ma.
Ogólnie nie miałbym większych pretensji o to, tyle tylko, że chyba jeszcze ani razu się nie zdarzyło, żeby nie było po tym groźnej akcji rywala.

Proszę o pomoc.

chinczol Młody aktywista

0
25.11.2012 23:45    #1
Ustawiłeś mu aby podawał do wybranego obrońcy? Bo opcja "zostaw piłkę obrońcy" wydaje mi śie że odpowiada za to, że zamiast bramkarza, to obrońca będzie wykopywał piłke z tzw piątki.

zakiii Partyzant

0
26.11.2012 00:25    #2
Tak tak, oczywiście. Zapomniałem o tym wspomnieć, tak jak pisałem wcześniej w poprzednich wersjach tego problemu nie było, w tej dopiero coś takiego mnie spotkało.

turifm Partyzant

0
26.11.2012 08:45    #3
ustaw mu krótkie podania i przetrzymywanie pilki pod presją, a w poleceniach z ławki zaznacz podania na skrzydła, bedzie szukal bocznego obroncy, a ten drugi pokazywac sie do gry..

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.