Sztab Szkoleniowy

mOrEiRoSs Proletariat

0
23.07.2006, 06:31    Pytanie
WItam! Mam pytanie: właśnie zacząłem prowadzić Widzew i zamierzam stworzyć potęgę z tego klubu. Chciałbym zacząć od wymiany całego szatbu szkoleniowego- i teraz prośba do Was: Czy znacie jakiś dobrych asystentów, fizjoterapeutów, scautów? I jacy piłkarze będą najlepsi dla tej drużyny? Wiem że macie dział talenty- zresztą świetny, ale nie wszyscy piłkarze przyjdą do Widzewa, a także nie stać mnie na to że sprowadzony za grube pieniądze zawodnik zawiedzie.

ERO Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.07.2006 07:17    #1
jak masz ogromną baze dancyh to treneró znalesc nie problem nawet do widzewa znajdziesz treneró z parametrami 18 a nawet 19.A zawodników to szukaj-popros asystenta zeby usunoł nie realne transfery i teraz wybierasz sobie kogo chcesz

Post pomocny

Michał B. Proletariat

0
23.07.2006 07:27    #2
Rosario di Vincenzo(asystent) Maurizio Guido, Angel Vilda, Massimo Persico(trenerzy)

Post pomocny

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
0
23.07.2006 07:35    #3
Wyszukiwarka sztabu szkoleniowego jest tak skonstruowana, ze naprawde nietrudno samemu znalezc dobrych fachowcow. Tym bardziej, ze wsrod trenerow nie istnieje cos takiego jak ukrywanie atrybutow.

Post pomocny

m-a-t-t-e-o Partyzant

0
23.07.2006 10:08    #4
"Wiem że macie dział talenty- zresztą świetny" - ja bym polemizował - na niektórych stronkach można kupić znacznie lepsze talenty :)

Post pomocny

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
23.07.2006 10:23    #5
To znajdź jakieś i wyślij, napewno zostaną dodane.

Post pomocny

hangover Partyzant

0
23.07.2006 12:24    #6
Marco Antonio Melgar ofensywny pomocnik z Boliwii z chęcią przechodzi do Widzewa ( wiem bo sam gram) , jeżeli ustawisz go jako prawego pomocnika to będzie wspaniale szalał i dosyć często miał asysty
Jeżeli grasz na najnowszym uaktualnieniu to w Widzewie nie ma Siedlarza , postaraj się go wykupić z Górnika i będziesz miał fantastycznego lewego pomocnika

Post pomocny

m-a-t-t-e-o Partyzant

0
23.07.2006 13:03    #7
@Grzechoo: To był taki Joke na temat ostatniego kolegi który chciał się podzielić z nami swoimi talentami ale nie za darmo :P

Post pomocny

saimon Partyzant

0
25.07.2006 10:11    #8
ja sobie z widzewa sprowadziłem młynarczyka. Reputacja swiatowa i bramkarzy mi trenuje na 5gwiazdek. oczywiście w fm06

Post pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.