Czy wiecie jak bez kupowania można odblokować te "misje":
Odblokuj: Wypożyczenia bez ograniczeń
<--Jedyny który odblokowałem do tej pory. Polega na strzeleniu najwięcej goli w lidze przez zawodnika wypożyczonego. Najłatwiej/najszybciej da się to zrobić wybierając wyzwanie "Niepokonani", klubem GKS Katowice, w którym jest do rozegrania 10-11 spotkań, które należy wygrać by odblokować "niepokonani".
Rakels na starcie ma około 15 goli
Pozostałe zadania do wykonania:
Odblokuj: Praca selekcjonera
Odblokuj: Brak zezwoleń na pracę
Odblokuj: Syn wygenerowany
Odblokuj: Brak okien transferowych
Odblokuj: Dobra widoczność
Odblokuj: Nie do ruszenia
Odblokuj: Napływ obcokrajowców
Odblokuj: Wszyscy piłkarze zainteresowani
Odblokuj: Nieograniczony scouting
Poza tym jest jakiś błąd z 'samouczkiem' (miałem już to zaliczone, teraz mam zaznaczone wszystkie samouczki jako przeczytane ale nie mam zaliczonego 'wyzwania' i mistrzem samouczków.
Mam natomiast odblokowane wyzwanie przy którym trzeba mieć Twittera(nie posiadam tam konta) a odblokowałem je umieszczając posta na FB.
Liczę, że temat się rozwinie.
Pozdrawiam
Odblokuj: Wypożyczenia bez ograniczeń
<--Jedyny który odblokowałem do tej pory. Polega na strzeleniu najwięcej goli w lidze przez zawodnika wypożyczonego. Najłatwiej/najszybciej da się to zrobić wybierając wyzwanie "Niepokonani", klubem GKS Katowice, w którym jest do rozegrania 10-11 spotkań, które należy wygrać by odblokować "niepokonani".
Rakels na starcie ma około 15 goli
Pozostałe zadania do wykonania:
Odblokuj: Praca selekcjonera
Odblokuj: Brak zezwoleń na pracę
Odblokuj: Syn wygenerowany
Odblokuj: Brak okien transferowych
Odblokuj: Dobra widoczność
Odblokuj: Nie do ruszenia
Odblokuj: Napływ obcokrajowców
Odblokuj: Wszyscy piłkarze zainteresowani
Odblokuj: Nieograniczony scouting
Poza tym jest jakiś błąd z 'samouczkiem' (miałem już to zaliczone, teraz mam zaznaczone wszystkie samouczki jako przeczytane ale nie mam zaliczonego 'wyzwania' i mistrzem samouczków.
Mam natomiast odblokowane wyzwanie przy którym trzeba mieć Twittera(nie posiadam tam konta) a odblokowałem je umieszczając posta na FB.
Liczę, że temat się rozwinie.
Pozdrawiam
Najnowsze posty