Zdarzenia do odblokowania, "wyzwania," błędy z wyzwaniami

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.12.2012, 14:21    #1
Czy wiecie jak bez kupowania można odblokować te "misje":

Odblokuj: Wypożyczenia bez ograniczeń
<--Jedyny który odblokowałem do tej pory. Polega na strzeleniu najwięcej goli w lidze przez zawodnika wypożyczonego. Najłatwiej/najszybciej da się to zrobić wybierając wyzwanie "Niepokonani", klubem GKS Katowice, w którym jest do rozegrania 10-11 spotkań, które należy wygrać by odblokować "niepokonani".
Rakels na starcie ma około 15 goli :)

Pozostałe zadania do wykonania:

Odblokuj: Praca selekcjonera
Odblokuj: Brak zezwoleń na pracę
Odblokuj: Syn wygenerowany
Odblokuj: Brak okien transferowych
Odblokuj: Dobra widoczność
Odblokuj: Nie do ruszenia
Odblokuj: Napływ obcokrajowców
Odblokuj: Wszyscy piłkarze zainteresowani
Odblokuj: Nieograniczony scouting

Poza tym jest jakiś błąd z 'samouczkiem' (miałem już to zaliczone, teraz mam zaznaczone wszystkie samouczki jako przeczytane ale nie mam zaliczonego 'wyzwania';) i mistrzem samouczków.
Mam natomiast odblokowane wyzwanie przy którym trzeba mieć Twittera(nie posiadam tam konta) a odblokowałem je umieszczając posta na FB.
Liczę, że temat się rozwinie.
Pozdrawiam

Damiaoo Młody aktywista

0
01.12.2012 16:13    #2
Nie chce Cię wprowadzić w błąd, bo nie jestem pewny ale wydaje mi się, że można je odblokować właśnie tylko przez wykupienie.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
01.12.2012 16:27    #3
Brak okien transferowych - to trzeba wykupić. Ale pracę selekcjonera, nieograniczony scouting, wszyscy piłkarze zainteresowani czy nie do ruszenia nie trzeba, ale można. Tak samo jak syn wygenerowany można kupić, albo się doczekać za darmo.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.