FM 2013 - Zgranie zespołu

TravisP1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.12.2012, 13:55    Pytanie
Witam, jak wielu graczy mam problem z grą mojego zespołu. Może mi ktoś powiedzieć ile w nowym FMie trwa zgranie się zespołu, w ekranie taktyki wskaźnik niby mam na maksa, ale gra zupełnie tego nie odzwierciedla.

Gram Nottingham Forrest, wymieniłem 90% pierwszej jedenastki, która obecnie prezentuje się następująco:
Manninger - Halford, Torsiglieri, Ben-Haim, Del Horno - Guedioura, Bressan, Wellington Nem, Borek Dockal - Quintero, Libor Kozak. Personalnie więc jest to jeden z najsilnieszych zespołów w Championship, jednak mam już listopad, a zwycięstwo zdarza mi się od wielkiego dzwona. Non stop remisy i porażki, nawet z ousiderami u siebie. Wiem, że taka rewolucja kadrowa wymaga czasu, by zobaczyć efekty, jednak odkąd gram w FMa zawsze taką przeprowadzałem na starcie kariery i efekty bywały widoczne już nawet na samym starcie rozgrywek.

Kombinuję też z taktykami 4-2-2-2 i 4-2-3-1, ale nic nie działa, gra cały czas wygląda identycznie. Mamy niewielką przewagę w posiadaniu piłki, ale nie przekłada się to na grę, w ogóle nie potrafimy przejąć inicjatywy, czy to grając bezpośrednimi podania czy krótkimi, skrzydłami czy środkiem. Rozmowy motywacyjne przeprowadza asystent ze statami motywacji i mentalności kolejno 20 i 18.

Prosiłbym o jakieś rady, bo powoli czuje się bezradny i odnoszę wrażenie, że równie dobrze mógłbym wystawić do gry drużynę U-19 i wyglądałoby to podobnie. Może ktoś grał Nottingham i sobie lepiej radził?

Pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution