Odpowiedz jest prosta. Ponieważ kwestia ściągania 16 latków bez narodowości baskijskiej dotyczy tylko zawodników hiszpańskich. Grywam sobie od wielu wersji Bilbao i zawsze tak było, że szło ściągnąć 16 letniego hiszpana, ale już 16 letniego francuza nie, no chyba, że jest narodowości baskijskiej, ale gdy jest "tylko" Francuz to nie można.
Bynajmniej poprawili Benata, który jest pierwszorzędnym grajkiem do ściągnięcia. W końcu zrobili baskiem Griezmana i Manuela Rico. Bardzo przyjemnie się gra. Idealnym rozwojem sytuacji jest spadnięcie bądź tułanie się w okolicach spadkowych Realu Sociedad bo tam jest wielu dobrych baskijskich piłkarzy, lecz gdy miejsca w tabeli dwóch klubów są zbliżone to za Chiny ludowe nie idzie np. Inigo Martineza wyciągnąć.
Ale żeby był jakiś pozytyw mojej wypowiedzi to (choć pewnie i tak jesteś obeznany) no ale może jednak skorzystasz
http://www.fm-ba(...)ide.html
PS: Ale chyba kwestia francuzów i brak możliwości ich ściągania (gdy nie jest baskiem a ma poniżej 17 lat) jest błędem w grze, ponieważ teraz mi się przypomniało iż w barwach Athletic Bilbao wystepuje Aymeric Laporte, który urodził się w miejscowości Agen nie wchodzącej w skład kraju basków po stronie francuskiej, choć z tego co słyszałem jest on pierwszym tego typu przypadkiem (Mam tu na myśli francuza, który trafiając do klubu nie był rodowitym baskiem i miał <17 lat) w historii Athletic Bilbao.
// Edytowano 17 razy, ostatni raz 31.12.2012 o godz. 01:34
Najnowsze posty