Wyjazd na zgrupowanie z Drużyną (nie reprezentacją)

Diablo5555 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.01.2013, 16:26    Pytanie
Witam, da się jakoś ustawić te wyjazdy na zgrupowania, pytam bo teraz mam ustawione jak już zacząłem grać ale np. chciałbym w przerwie zimowej(gram w polskiej eks) też na taki wyjechać i moje pytanie brzmi, jak to zrobić? Czy to może automatycznie zarząd robi??

Jahred Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.01.2013 17:43    #1
chyba zarząd, tak mi się zdaje...
z 2 strony ja już gram 7 sezon w polskiej lidze, osiągnąłem z Radomiakiem sukces międzynarodowy (2xCL+KMŚ) i za cholerę nie mogę nigdzie wyjechać na żaden zagraniczny obóz zimą. Mam na koncie 40 mln funtów a zarząd nie chce mnie wysłać na żadne zimowe zgrupowanie przygotowawcze, mało tego, sam nie mogę sobie zrobić nawet tournee po cyprze bo mi zarząd chrzani, że za daleko i nieopłacalne. I bądź tu człowieku mądry o_O i mi zostaje grać z jakimiś ogórkami z czech czy słowacji i to jeszcze w Polsce... porażka

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.