http://www.picsh(...)9zcy.jpg
sezon 19/20 - zwycięstwo w LM, przedtem ze dwa półfinały, wcześniej jakiś ćwierćfinał. Na samym początku trzeba solidnie zbierać kase poprzez awans do LM. Brak awansu do chociaż ligi europejskiej to zadłużanie klubu. Trzy z rzędu awanse do fazy grupowej LM to solidna kasa na transfery, krok po kroku awans z grupy. Obecnie mam w ekstraklasie 20/21 i trzy miejsca w LM, w tym dwa bezpośrednio w fazie grupowej.
Na wychowankach i polakach nie zrobisz teamu - newgeny są bardzo przeciętne - pomimo corocznego pompowania w szkolenie 2-5 mln euro i wszystkiego napakowanego na max jak się da.
Baza danych też ma coś do powiedzenia, no i oczywiście 10-15 scoutów to podstawa, aby cokolwiek ugrać w tej grze słabszym klubem - nie muszą być super OU/OP ok 15.(jak scout ma poniżej 35 lat to i mniej bo szybko atrybuty rosną mu) Na początku możesz mieć max 3ech, ale cały czas naciskaj na zarząd na rozbudowę pionu scout.
Taktyka to indywidualna sprawa, ja gram 3ema, które jakiś czas temu umieściłem na forum tutaj. Fazę grupową LM od 3-4 sezonów przechodzę jak burza bez porażki, potem faza pucharowa to czasem jakaś porażka minimalna na wyjeździe się zdarzy, ale taktyka DEF ogranicza to do minimum i odrabiam u siebie z nawiązką.
Półfinały to już lotto, bo wiele zależy już na tym poziomie od przypadku i równie dobrze można odpaść - jak w rzeczywistości, nie zawsze lepszy wygrywa a i inne teamy mają swoje asy w rękawie.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 17.01.2013 o godz. 09:53
Najnowsze posty