Możliwość gry w 2 osoby na oryginale??

Spiderek85 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.01.2013, 15:30    Pytanie
Witam mam problem. Chciałem złożyć się ze znajomym na FM'a wersję pudełkową. I teraz jest pytanie ile tam będzie kluczy do aktywacji gry? Będzie możliwa instalacja gry na 2 różnych kontach steam ? jak z tym jest ? Proszę o pomoc

sxz69 Młody aktywista

0
21.01.2013 15:37    #1
W jednym pudełku jest tylko jeden klucz (co chyba nie powinno dziwić), który będzie przypisany do jednego konta steam. Tak więc w jednym czasie tylko na jednym komputerze można grać w trybie online. Więc nie pograsz sobie ze znajomym przez neta. Będziecie mogli się tylko dzielić kontem by grać samemu w trybie offline, bo tak można grać na dowolnej liczbie komputerów.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.01.2013 o godz. 15:40

Spiderek85 Partyzant

0
21.01.2013 15:44    #2
A użytkowanie jednego konta w tym samym czasie nie będzie powodowało jakiś błędów związanych z rozgrywką lub włączaniem gry?

sxz69 Młody aktywista

0
21.01.2013 17:30    #3
Jeśli oboje będziecie grali w jednym czasie offline to nie ma żadnego problemu. Po prostu nie możecie w jednym czasie grać online, bo będzie wylogowywało drugiej osobie. Przykładowo spróbuj się na pocztę zalogować, po czym spróbuj zrobić to samo na innym komputerze. Nastąpi samoistne wylogowanie na pierwszy sprzęcie. Kumasz o co chodzi.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 21.01.2013 o godz. 17:31

Spiderek85 Partyzant

0
21.01.2013 21:17    #4
Ok dzięki wielkie za pomoc:) a powiedz opłaca się kupować 2013?? Czy faktycznie realistyczność rozgrywki aż tak przeszkadza?

sxz69 Młody aktywista

0
21.01.2013 22:12    #5
Ja kupiłem grę w pre-orderze i nie żałuję. Rozegrałem 5 sezonów jednym klubem zanim wyszła jakakolwiek łatka, mimo początkowych błędów. Aktualny patch poprawił wiele bugów i już pozwala na przyjemną grę. Wiadomo znajdą się narzekacze co najmniejszy szczegół będzie przeszkadzał. To jest tylko gra i rzeczywistości w 100% nie odzwierciedlisz, niedociągnięcia się zawsze znajdą, lecz mimo to powinieneś być zadowolony.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.