Taktyka z Ibra w skladzie

k-u-b-a1 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.01.2013, 19:34    #1
Witam,

od dawien dawna mam ten sam kłopot z jednym graczem - Zlatan Ibrahimovic. Mimo ze jest on uosobienie magika, w zadnej dotychczasowej karierze zarowno Fm12 jak i Fm13 nie potrafie dac mu takich polecen, by byl skuteczny badz tez, by mial duzo asyst. O wiele lepiej od niego radzi sobie Gameiro, ktory jest moim wyjsciowym napastnikiem.

Stad tez pytanie - pomozecie mi mowiac, jak wy ustawiacie Ibre? Najlepiej z jakims screenem. Dziekuje

Egomaniac Partyzant

0
26.01.2013 20:47    #2
Moim zdaniem najlepszym dla niego ustawieniem będzie rola "Kompletny napastnik - Atak" z "szukanie gry - tak". Reszta może pozostać niezmieniona może oprócz strzałów z dystansów. Pamiętaj też, że ważne jest jak ustawiony jest jego partner z ataku. Myśle, że "lisek" i "kompletny" powinni się dopełniać. ;)
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
28.01.2013 17:51    #3
A jesli gram jedynym napastnikiem? Wtedy nikt nie bedzie go uzupelnal, bedzie sam na szpicy.

bartibis Partyzant

0
28.01.2013 18:29    #4
Spróbował bym grać nim jako środkowym napastnikiem z opcją ataku. Poza tym na grę Ibry składa się wiele czynników. Powiedz jaką grasz taktyką, czy preferujesz grę środkiem czy skrzydłami etc. To ułatwi sprawę

Egomaniac Partyzant

0
28.01.2013 20:59    #5
Grasz jednym, czyli kompletny będzie pasował jak ulał. Środkowy będzie schodził do skrzydła, a przy wzroście Ibry powinien on raczej być w polu karnym. Tak jak już pisałem "kompletny" z "atakiem" i szukaniem gry. ;)
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution