Finanse Malagi

leszczu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.01.2013, 20:56    Pytanie
Witam, prowadzę Malagę, w grze mam początek 3 sezonu. Na początku miałem 20mln na transfery, 3 miejsce w lidze i ćwierćfinał LM i tylko 11mln na transfery, w drugim sezonie wygrałem ligę, puchar hiszpani i półfinał LM i tym razem tylko 7mln na transfery. Mało tego, prezes podczas całej gry tylko raz sypnął kasą, 11 mln na bieżącą działalność klubu. Myślałem, że po takich sukcesach będę miał trochę więcej kasy na wzmocnienia. Co o tym sądzicie. FM 12

adamus774 Partyzant

0
27.01.2013 22:30    #1
Wiesz normalnie to Malaga została zdyskwalifikowana przez Uefa za zaległości w wypłatach dla piłkarzy oraz nieuregulowane podatki.A w grze jak wiem prezes daje tylko w kilku pierwszych sezonach na wypromowanie sie zespołu według listy sugar daddy z fm12
" Born to be red "

leszczu Partyzant

0
27.01.2013 22:43    #2
No, ale mimo wszystko 7 mln po takim sezonie to jest jednak kpina, grając legią dostawałem więcej.

zolahc Młody aktywista

0
27.01.2013 23:15    #3
A jak u Ciebie z budżetem płacowym i innymi wydatkami? Może są najzwyczajniej w świecie za duże i powinieneś je zredukować?

adamus774 Partyzant

0
28.01.2013 15:31    #4
A prosiłeś go o udostępnienie więcej pieniędzy na płace i transfery? Jak ja grałem Malagą tam jest mały stadion dosyć nawet 30tyś. nie ma poproś o rozbudowe to najpierw troche stracisz ale jak ukończą budowe to będą wieksze zyski. Z tego co pamiętam ja najpierw musiałem poprosic o wykupienie stadionu> Kombinuj zawsze coś gdzieś uskubiesz troche kasy
" Born to be red "

leszczu Partyzant

0
28.01.2013 18:56    #5
Kurcze, a ja myślałem, że malaga to taki mały manchester city :-(

Amikowiec Młody aktywista

0
28.01.2013 20:46    #6
Po pierwsze to w realnym świecie Al Thani zakręcił kurek w Maladze i FM najzwyczajniej to odzwierciedla, ponieważ jest wyłączona tam opcja sugar daddy, a po drugie jak chce się małe 'man city' prowadzić to w PSG jest drugi Al Thani (rodzina tego z Malagi), w Anżi jest Kerimov, a w Monaco też jakiś ustawiony prezes z kraju Wielkiego Brata-Władka Putina. :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.