David Alaba

JacexFM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.02.2013, 21:26    Pytanie
A więc mam pytanie, gram Manchesterem United i chciałbym kupić Davida Alabe, a ze względu na to, iż jest grudzień to nie zwiększy mi się (przynajmniej tak mi się wydaje) budżet transferowy, a nie mam na niego pieniędzy, ponieważ w sierpniu kupiłem Garetha Bale'a oraz kilku młodzików, którzy też mnie trochę kosztowali. I teraz mam następujące pytanie, czy jest możliwość aby porozmawiać z zarządem aby dostarczyli mi tyle pieniędzy aby starczyło mi na kupno tego zawodnika. Wiem, że w poprzedniej części FMa tak mi się udało, gdy chciałem kupić Fellainiego, a mój budżet transferowy wynosił tylko 0,5 mln na plusie, tylko nie wiem jak ja to zrobiłem. I mam prośbę, żeby ktoś mi w tym pomógł. Z góry dziękuje. Sory, że może nie powinienem pisać tego w tym temacie, ale w zasadzie nie wiedziałem gdzie.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.02.2013 23:42    #10
U mnie jest nad "uwagami" ;)

A czy masz jakieś zmiany w zarzadzie albo cos co blokuje rozmowy z zarzadem?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.02.2013 o godz. 23:43

JacexFM Partyzant

0
04.02.2013 00:27    #11
Ale ze jakie zmiany? Bo nie za bardzo rozumiem?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.02.2013 o godz. 00:29

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.02.2013 01:30    #12
Na przyklad zmiany prezesa, przejecie przez konsorcjum, negocjacje w sprawie zmian w zarzadzie spółki... wtedy nie mozna rozmawiać z zarządem o sprawach finansowych ;)

JacexFM Partyzant

0
04.02.2013 10:59    #13
Dobra już sprawa mniej więcej rozwiązana. Mogę poprosić zarząd, żeby zajął się transferem wyłącznie wtedy gdy jest do dla klubu bardzo ważny transfer. Mogłem to zrobić jak na razie tylko w przypadku Falcao, kiedy jego agent proponował go innym klubom. Dzięki za podpowiedzi.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.