długo odpalany FM....

davasarman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.02.2013, 14:08    Pytanie
Cały czas wszystko działo pięknie.... do ostatnich kilku dni.... nagle nie wiedzieć czemu FM zaczął włączać mi się około 8 minut... bywa ze dłużej.... cała gra zaczęła także się mulić... nie nastąpiło to po żadnej aktualizacji itp. jakaś porada?

@edit
zapomniałem dodać ze w trakcie gry kiedyś coś sie zwiesi, wystarczy zminimalizować grę... i otworzyć okienko ponownie...

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.02.2013, 14:17

soczo1 Partyzant

0
04.02.2013 16:12    #1
Który rok gry ? Jaka wersja FMa ? Ile lig wczytanych ? Ile waży sejw ? Jak z poborem procka w trakcie rozgrywki ? Pozdrawiam

stefan1984 Młody aktywista

0
04.02.2013 16:53    #2
Może naściągałeś dużo dodatków graficznych? Wtedy możesz po uruchomieniu gry i ich wczytaniu z powrotem zaznaczyć buforowanie skórki w ustawieniach gry, wówczas gra będzie się uruchamiać tak, jakby żadnych dodatków nie było.

davasarman Partyzant

0
04.02.2013 17:09    #3
FM13, mam tylko patch z polskimi ligami (od III), loga (ex, I liga, II liga), stroje (ex, I liga). Wczytane ligi tylko polskie (wszystkie). Wszystko do tej pory było ok, aż do nowego sezonu. Save waży 60mb. Ale problem nie jest tylko ze wczytywaniem save'a ale największy chyba podczas wyboru gry na steam'ie...

Egomaniac Partyzant

0
04.02.2013 17:29    #4
Do FMa 11 na konkurencyjnej stronce był kiedyś taki pliczek, który sprawiał, że po włączeniu gry nie było początkowych filmików i gra włączała się bardzo szybko. Może jest też coś takiego do FMa 13?
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

davasarman Partyzant

0
05.02.2013 16:23    #5
i co nikt nie poradzi nic? :(

davasarman Partyzant

0
09.02.2013 00:39    #6
chciałem powiedzieć że to nie jest od początku problem... tylko po czwartym sezonie... wcześniej było ok, a teraz się gra włącza długo i skórka wiesza itp co pisałem wcześniej... usunąłem też wszystko z dysków co zbędne, defragmentowałem dyski itp... nic....

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.