Witajcie.Mam pytanie , a mianowicie chciałbym wiedzieć czy jest możliwe żeby klub który mnie sam zwolnił na początku mojej kariery może mnie znowu zatrudnić? Zaczynałem W Manchesterze UNITED ale po sezonie mi nie szło i zwolnili mnie.Ogólnie chciałbym wrócić do MUFC tzn chciałbym po złożeniu swojej kandydatury lub po otrzymaniu jej od strony działaczy podjąć prace i tam być managerem.Obecnie mam reputację kontynentalną ( poprzez reprezentację itd ) i prowadzę Lecha ale pracuję już 20 sezonów w PL lidze i już tam wszystko zdobyłem i pcham się do mojego ukochanego klubu - Manchester United ;D Ogólnie chciałbym się dowiedzieć ( mimo że gram hoho sporo lat w FM'a ) czy jeśli jest nowy działacz w klubie to mnie zatrudni czy odrzuci ? bo składałem do wielu klubów których zostałem zwolniony swoje zainteresowanie ale mnie wyśmiewają mimo że reputację mam na tyle dobrą jak nie większą by prowadzić ale jakoś jak widzę te newsy w skrzyńce pt. (np.) : Paweł ? tak nisko jeszcze nie upadliśmy.Mam wrażenie że już nigdy chyba nie poprowadzę danego klubu z którego zostałem zwolniony bo jestem jakby w pamięci tego klubu ;/ Chciałbym się dowiedzieć od Was czy gdy prowadziliście wielkie kluby typu - Real . Barca itd. i gdy Was zwolniono ( a nie sami dokonaliście dymisji ) to ponownie Was zatrudnili gdy staraliście się o prace w tym klubie ? Dodam że chodzi o tego samego gracza ( managera ) którym gracie , a nie jakimś nowo utworzonym ? Rozpiera mnie energia i ambicja by iść do ukochanej ligi angielskiej i prowadzić diabełki ale obawiam się że mnie tam nie chcą hehe
Najnowsze posty