Tragicznie niska frekwencja na trybunach

misiek993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.02.2013, 20:38    Pytanie
Czołem! Mam bardzo niepokojący problem w FM 12, gram z dodatkiem umożliwiającym grę w niższych ligach angielskich. Chodzi o to, że objąłem zespół w najniższej możliwej lidze, obecnie występuję w lidze Blue Square Bet South(najniższa możliwa bez dodatków). Wszystko było w porządku, na frekwencję nie narzekałem, była normalna jak na poziomy rozgrywek i renomę klubu. Ta wraz z wynikami wzrastała. Do czasu. W rozgrywkach BSS biję kolejne negatywne rekordy we frekwencji meczowej, pierwszy mecz u siebie: 19 osób, drugi 16 a w trzecim już tylko 14 osób było na trybunach! Toż to mniej niż w polskiej B-Klasie. Co jest grane, co robić?

druid78 Partyzant

0
13.02.2013 11:36    #1
Nie zgłaszaj do meczu zawodników rezerwowych. Pójdą na trybuny i frekwencja wzrośnie o dobre 20%. ;)

A tak serio, o ile nie podpadłeś kibicom, to wyglada to na bug; mozliwe, że powiązany z w.w. dodatkiem. Może weekendowy patch się z nim nie kocha.

buczek93 Młody aktywista

0
13.02.2013 13:52    #2
Moze zbyt niska renoma ? Kibice nie przychodza bo nie gra ich ulubieniec, bo manager powiedzial cos glupiego lokalnym mediom, bo slaba gra ?
Bo jesli nic z tych rzeczy to albo trzeba to przezyc, awansowac wyzej i zobaczyc, czy dalej tak bedzie, albo szukac buga.

misiek993 Partyzant

0
13.02.2013 17:55    #3
Renoma znacznie wzrosła od momentu w którym występowałem w najniższej lidze. Mediom nie mówię złych rzeczy, mój zespół gra na przyzwoitym poziomie, ulubieńca kibice nie mają a najlepszych zawodników nie sprzedaję(poza jednym ŚO ale on do szczególnie wybitnych nie należał). Do meczu zgłaszam piłkarzy którzy są mi potrzebni, żeby wypełnić luki w razie kontuzji albo całkiem dobrych na zmianę w drugiej połowie. Mam tylko 5 miejsc na ławce, więc na totalnych leszczy nie ma nawet miejsca :) Pewnie bug w grze, raczej w dodatku bo dzieje się tak po awansie do ligi która jest dostępna w czystej grze. No nic, dzięki za pomoc, zobaczę co będzie dalej.

Trwa u mnie przebudowa części miejsc stojących na siedzące - może mieć to jakiś związek?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.02.2013 o godz. 18:01

buczek93 Młody aktywista

0
14.02.2013 02:02    #4
O kurde, myslalem, ze takie "przebudowy" to tylko blok wschodni (pozyczanie krzeselek na czas blizej nieokreslony :D )
U mnie przebudowa nie powodowala zadnych zmian - tylko frekwencja nieco mniejsza, bo jedna trybuna zamknieta.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.