Pozyskiwanie zawodnika

xTrampekx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.02.2013, 18:21    #1
witam!
nie wiem czy to jest bug gry ,ale próbując pozyskać zawodnika dla którego wyraziłem zainteresowanie w mediach(zainteresowanie transferem)
Zawodnik był szczęśliwcze ze jestem nim zainteresowany i ze zamierza zmienić klub by po paru dniach podpisać nowy kontrakt z obecnym klubem.

Mar1992 Przodownik pracy

0
15.02.2013 18:25    #2
Może w ciąży jest i ma wahania nastrojów?
A odpowiadając poważnie: cóż, bywa. To żaden bug. To FM.

adamiko Partyzant

0
15.02.2013 18:33    #3
Wiesz to że jest zainteresowany to nie znaczy że innej opcji nie przewiduje. A może klub mu dał ofertę która mu pasowała i sporą kaskę za podpis dostał itp? Poza tym jak to napisał kolego przed - to FM. :)

xTrampekx Partyzant

0
15.02.2013 19:15    #4
[quote="adamiko"] A może klub mu dał ofertę która mu pasowała i sporą kaskę za podpis dostał itp? [/quote]
koles gra w Santosie dostał 44000 euro na tydzień , ja gram Lazio i jestem najlepsza ekipa na swiecie

adamiko Partyzant

0
15.02.2013 19:35    #5
[quote="xTrampekx"][quote="adamiko"] A może klub mu dał ofertę która mu pasowała i sporą kaskę za podpis dostał itp? [/quote]
koles gra w Santosie dostał 44000 euro na tydzień , ja gram Lazio i jestem najlepsza ekipa na swiecie[/quote]

Nie ma to jak skromność:) Wszystko zależy od humoru FMa - pamiętam że kiedyś grałem Dortmundem i po zdobyciu LM chciałem ściągnąć jakiegoś zawodnika ze średniaka, a ten wychowanek klubu za cholera jasną nie chciał podpisać "bo nie".

mateuszek77 Partyzant

0
15.02.2013 19:42    #6
[quote="xTrampekx"][quote="adamiko"] A może klub mu dał ofertę która mu pasowała i sporą kaskę za podpis dostał itp? [/quote]
koles gra w Santosie dostał 44000 euro na tydzień , ja gram Lazio i jestem najlepsza ekipa na swiecie[/quote]

Zależy w jakim wieku jest zawodnik, czy obecny klub jest jego ulubionym (być może i manager), może Twój klub i liga go nie interesują.

xTrampekx Partyzant

0
15.02.2013 20:45    #7
[quote="mateuszek77"][quote="xTrampekx"][quote="adamiko"] A może klub mu dał ofertę która mu pasowała i sporą kaskę za podpis dostał itp? [/quote]

Zależy w jakim wieku jest zawodnik, czy obecny klub jest jego ulubionym (być może i manager), może Twój klub i liga go nie interesują.[/quote]
ma 23 l ja jestem jego ulubieńcem i nie ma ulubionego klubu.

sxz69 Młody aktywista

0
15.02.2013 20:50    #8
Jak zawodnik jest zainteresowany przejściem do Twojego klubu to nie wiem w czym problem. Po podpisaniu nowego kontraktu z obecnym klubem wiadomo, że nie chce w takim wypadku przechodzić od razu gdzie indziej. Wystarczy odczekać kilka miesięcy i jego chęci wrócą. Kładziemy wtedy kasę na stół i kupujemy. Proste.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.02.2013 o godz. 20:50

xTrampekx Partyzant

0
15.02.2013 21:16    #9
[quote="sxz69"]Jak zawodnik jest zainteresowany przejściem do Twojego klubu to nie wiem w czym problem. Po podpisaniu nowego kontraktu z obecnym klubem wiadomo, że nie chce w takim wypadku przechodzić od razu gdzie indziej. Wystarczy odczekać kilka miesięcy i jego chęci wrócą. Kładziemy wtedy kasę na stół i kupujemy. Proste.[/quote]
:) No właśnie, tylko zależy jakie pieniądze? Bo go za małe pieniądze nie sprzedadzą a mi szkoda wykładać 40-50 milionów
Chce zawodnika podjudzić żeby sam chciał odejść( nie zadowolony, wystawiony na sprzedasz na własne życzenie ) już paru tak kupiłem: Neymar 20mln warty był 23mln, Hazard 54mln warty byl 49mln Ademilson z Sao Paulo 31.5 warty był 33mln.
Z Hazardem było tak ze wyraziłem zainteresowanie on był zadowolony , ale ze chelsea zajęła 8 miejsce nie premiowane grą w pucharach to zechciał odejść.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.02.2013 o godz. 21:17

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.