Witam serdecznie wszystkich forumowiczów jak zapewne widzicie(po temacie) jestem nowy na forum jak również w grze Football Manager, a konkretniej FM 2012. Mam bardzo dużo pytań z tym, że takich tematów zapewne było bardzo dużo, a od tego są przecież poradniki. Więc zadam tylko jedno pytanie. Który z poradników jest aktualny na tą część gry? Przeglądałem ten temat:http://www.cmrev.com/artykuly/czytaj/Teorie-i-ramy-taktyczne.html# i z tego co zrozumiałem odnosi się do wersji 2009 i nie jestem pewien czy będzie on odpowiedni do wersji jaką ja posiadam tj. czy nie zaszły żadne gruntowne zmiany w silniku meczowym, które burzą dotychczasowe teorie i ramy. Chciałbym po prostu(i w tym momencie wychodzi ze mnie leń) żeby ktoś podesłał mi link do odpowiedniego poradnika bądź powiedział czy ten do którego podałem link jest odpowiedni. Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam jeśli takowy temat już był. Na swoją obronę mam jedynie fakt, iż kompletnie nie orientuję się ani na tym forum ani w tej grze.
PS. Mały offtop ale nie chce robić spamu i zakładać nowego tematu, czy są jakieś dodatki(jakieś mody czy cuś w tym rodzaju), które są "niezbędne" tj. sprawiają, że gra jest w jakiś sposób lepsza, ciekawsza?
PS. Mały offtop ale nie chce robić spamu i zakładać nowego tematu, czy są jakieś dodatki(jakieś mody czy cuś w tym rodzaju), które są "niezbędne" tj. sprawiają, że gra jest w jakiś sposób lepsza, ciekawsza?
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.03.2013, 15:19
Najnowsze posty