Zmiana taktyki w trakcie meczu

marlonk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.04.2013, 23:16    #1
Witajcie,

po dość długiej przerwie (od grania w CMa i FMa) kupiłem w końcu 2013. Wiele się pozmieniało. Przyglądam się mocno taktyce i to co zauważylem to to, że zmienia się ona "sama" w trakcie meczu. Poszczególni gracze z minuty na minutę mają zmieniane zalecenia taktyczne. Nie zmieniam nic ani w poleceniach ani w taktyce. Skrzydłowy raz ma "rajdy z piłką" na makasa a za chwilę ma je "na środku". Inni zawodnicy tez mają zmieniane ustawienia.

I teraz pytanie dlaczego? Sprawdzałem i nie mam nigdzie ustawionego aby asystent zmieniał taktykę (albo nie wiem gdzie to sprawdzić... ta kjak pisałem dawno nie grałem). Czy to normalne czy to jest jaki mój błąd?

kilgor1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.04.2013 22:08    #2
Może masz swobode taktyczną wysoko ustawioną i się automatycznie zmienia.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution