Newgeni

Arcadius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.04.2013, 18:15    Pytanie
Mam pytanie odnosnie newgenow.
Od czego zalezy ich poziom w danym kraju? Z pewnoscia wielu powie, ze od wartosci "poziom juniorow" (czy jakos tak) w edytorze.
Zaczynajac wielosezonowa rozgrywke zmienilem poziom juniorow na 200 na Ukrainie. W roku 2015, wsrod graczy do 18 roku zycia tylko 7 regenow ma potencjal wyzszy niz 160. W Angli jest takich grajkow 21 (poziom juniorow 140), w Rosji 7 (poziom juniorow to 148), we Wloszech 18 (poziom 144), w Brazyli 32 (poziom juniorow 185)
Od czego wiec to zalezy?

stefan1984 Młody aktywista

0
03.04.2013 08:12    #1
Jest jeszcze jakiś jeden atrybut dla każdego kraju, coś jakby kultura piłkarska, czy coś w ten deseń. Chyba znaczenie gry w piłkę w danym kraju się to nazywa. Pewnie również jakiś wpływ ma rozwój gospodarczy kraju, ale to tak sobie gdybam...

Podobny temat:
http://www.cmrev(...)l?page=0

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 03.04.2013 o godz. 08:14

sxz69 Młody aktywista

0
03.04.2013 09:19    #2
Tak po prostu jest, że w niektórych krajach talentów na pęczki jak w Brazylii i Argentynie, a w niektórych jak w Polsce raz na 20 lat ktoś się uchowa. Kiedyś był Boniek, teraz mamy Lewego, a następnego talentu nie widać...
W obecnej karierze udało mi się wychować tylko 1 dobrego Polaka, obrońce z ok 175 PA, który się maksymalnie mi rozwinął. A co ciekawe wygenerował się w Bogdance, czyli w klubie o mizernym poziomie zaplecza treningowego. A u mnie mimo maksymalnie rozwiniętej bazy jeszcze nikt godny uwagi nie powstał.

Tutaj masz temat o porównaniu potencjałów narodowości: http://woo-c(...)ow_.html

Arcadius Partyzant

0
03.04.2013 11:05    #3
Ta, juz to wszystko czytalem :) Gdzies na forum SI znalazlem wypowiedzi sugerujace, ze wiecej talentow rodzi sie w kraju, w ktorym pracujemy obecnie. No nic, bede szukac dalej. Dzieki

lancos3-11 Partyzant

0
03.04.2013 17:35    #4
[quote="Arcadius"]Ta, juz to wszystko czytalem :) Gdzies na forum SI znalazlem wypowiedzi sugerujace, ze wiecej talentow rodzi sie w kraju, w ktorym pracujemy obecnie. No nic, bede szukac dalej. Dzieki[/quote]
Może tak być. Kiedyś miałem wysyp talentów z Czech. W półfinale LM grały Sigma Ołomuniec i Banik Ostrawa :)

buczek93 Młody aktywista

0
03.04.2013 23:39    #5
Ja miałem tak, że prowadząc Meksyk wywyindowałem zespół na szczyt rankingu (na jakieś 6 lat), miałem też całkiem dobrą i udaną generację nowych piłkarzy (dali radę zdobyć Mundial w Katarze). Jak ustawi się grywalną jakąś ligę, to gra sypie talentami na start, choć dalszych danych nie mogę być pewien.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.