Bramkostrzelny OPP/OPL

Kamil Cierniak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.04.2013, 19:09    #1
Witam. jak ustawić moich bocznych ofensywnych pomocników by strzelali po 15-20 bramek w sezonie, gram sezon 2012-2013 Tottenhamem, na OPL mam Bale i Girezmann na OPP Ben Arfe i Lennona, mam ich ustawionych jako ŚN, którzy mają schodzić do środka, nie strzelać z dystansu, dryblować itp... jak ich ustawić by strzelali dużo bramek? gram 4-3-3

Karpikos Partyzant

0
12.04.2013 19:18    #2
Po pierwsze to Bale jest lewonożny,wiec ustaw go na prawej stronie i zobacz jak bedzie grał.
Tak samo Lennon,jest prawonożny.Daj go na lewa strone.
Ale wydaj mi sie zebys lepiej ustawil ich jako skrzydłowych :)

robal15 Młody aktywista

0
12.04.2013 19:33    #3
Lennon nie nadaje się na ŚN. Sprzedaj go i kup kogoś innego. Ja gram taką samą taktyką. U mnie strzelają po 10 bramek na sezon, tylko że ja nie mam takich dobrych grajków jak Ty.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Morethri Partyzant

0
12.04.2013 20:04    #4
Kup Hulka i Cavaniego na skrzydła

Kamil Cierniak Partyzant

0
12.04.2013 20:24    #5
szkoda mi wydawać ponad 100mln na dwóch grajków ;D preferuje tańsze transfery, jak Marotta... Lennon'a potrzebuje, aby móc grać w LE, ponieważ jest jednym z moich 4 wychowanków... jednak to Ben Arfa jest tym na prawą stronę jednak słabo bardzo gra... dać go na lewą stronę? tyle, że niby nie potrafi tam grać? ogólnie gram ofensywnie, jednak długimi podaniami, szybko i szeroko i piłka do przodu, podania w pola karne, ale oni dalej strzelają w większości po za polem karnym... nie zawsze mamy lepsze posiadanie piłki, ale potrafimy mocno ukuć nawet te mocniejsze drużyny, bo w ataku mam skrzydła Ben Afra - Bale i LPK Defoe. tak jeszcze napiszę w celach promocyjnych, że kupiłem Lacazette z OL za, aż 15 mln jednak opłacało się... w 11 meczach 5 bramek, a on ma zaledwie 21 lat i często gra na skrzydle, ponieważ mieliśmy ostatnio problemy z zdrowiem piłkarzy

Kamil Cierniak Partyzant

0
12.04.2013 21:13    #6
Zrobiłem jak kolega radził zmieniłem Bale na OPP, a Lennona na OPL. Efekt? Może to przypadek, ale pierwszy mecz przeciwko QPR. wygraliśmy 3-0 2x bale, 1x lennon

kowalsyk Partyzant

0
12.04.2013 21:53    #7
Też gram Tottenhamem i mam skrzydła Bale - Sosa. Bale w 20 kolejkach ma 6 czy 7 goli, Sosa 3, ale ma inne zadania. I tu jest moim zdaniem klucz. Radzę trochę pogrzebać w suwakach dając im większą swobodę taktyczne, żeby przetrzymywali i dryblowali z piłką, bo u mnie to działa. Chociaż ja u siebie opieram raczej strzelanie na Adebayorze i Belhandzie, którzy w lidze z 56 bramek strzelili 22, a to już dobry wynik. Moim zdaniem Bale na OPP to pomyłka, bo też tak próbowałem i wiele strzałów to przysłowiowe "Panu Bogu w okno" a o wrzutkach nie wspominam, bo ciągnie go do środka. Moim zdaniem Bale to typowy lewoskrzydłowy, który ma dobre atrybuty szybkościowe, drybling, dośrodkowanie i wykończenie, dzięki czemu po dwudziestu kilka kolejkach ma 6-7 bramek i 12 asyst.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.04.2013 o godz. 21:56

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.