Witam, jak w temacie. Mój oryginalny FM2012, powiązany z kontem Steam dziś postanowił się na mnie obrazić. W trakcie gry wyrzucił standardową śpiewkę "błąd krytyczny". Więc ja, także standardowo, usuwam zawartość crash dumps i lecim na Szczecin. Gra postanowiła mimo to się nie uruchomić (pomyślnie przechodzi wszystkie ekrany aż do menu głównego, gdzie się wyłącza [przed pokazaniem go]).. Nie pomogło sprawdzanie spójności plików gry, nie pomógł reinstall, nie pomogło usuwanie logosów, adsów itd.
Zauważyłem też, że za każdym razem po sprawdzeniu spójności Steam pobiera 40,9 MB danych. Sprawdziłem dokładny rozmiar fm12.exe i, co ciekawe, wynosi on dokładnie, 40,889 MB. Więc można przyjąć, że Steam pobiera cały czas jednego *.exe.
Da się wyleczyć jakoś grę z tego błędu? Mam sobie przywieźć z domu wersję pudełkową i z niej zainstalować, czy jak? Może to chwilowy babol Steama, który zostanie niedługo naprawiony?
Zauważyłem też, że za każdym razem po sprawdzeniu spójności Steam pobiera 40,9 MB danych. Sprawdziłem dokładny rozmiar fm12.exe i, co ciekawe, wynosi on dokładnie, 40,889 MB. Więc można przyjąć, że Steam pobiera cały czas jednego *.exe.
Da się wyleczyć jakoś grę z tego błędu? Mam sobie przywieźć z domu wersję pudełkową i z niej zainstalować, czy jak? Może to chwilowy babol Steama, który zostanie niedługo naprawiony?
Najnowsze posty