Prowadzenie zespołu U-19

karpiok Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.06.2013, 14:05    Pytanie
Witam. Gram sobie jednym z klubów ligi hiszpańskiej (FM 2012) i chciałbym prowadzić zespół moich juniorów, gdyż chciałbym, aby grali tą samą taktyką co pierwszy zespół, ponadto mógłbym lepiej dobierać skład niż obecnie robi to odpowiedzialny za zespół U-19 trener. Zaznaczyłem w Polityce zespołu opcję "Obejmij kontrolę", lecz nic to nie dało. Taki sam skutek przynosi zostawienie trenerowi odpowiedzialności za zespół U-19, a zaznaczenie opcji, by używał tej samej taktyki co pierwszy zespół. Co mogę zrobić, by samemu prowadzić zespół juniorów?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 21.06.2013, 14:10

zolahc Młody aktywista

0
21.06.2013 15:45    #1
nic tylko czekac na wersje, w ktorej bedziesz mogl objac takowy zespol. a zaznaczenie opcji, by uzywal tej samej taktyki dziala wiec nie wiem o co ci chodzi

karpiok Partyzant

0
21.06.2013 23:53    #2
To w jakim celu umieszczono opcję "Obejmij kontrolę" w panelu U-19 w Polityce Zespołu, jeżeli nie oznacza ona objęcia kontroli nad zespołem juniorów?

Jeżeli twierdzisz, że zaznaczenie opcji "używaj taktyki pierwszego zespołu działa, to objawia się to w ogóle czymś? Bo w taktyce nadal mają stare ustawienie, to samo widać, kiedy wejdę w pierwszy lepszy rozegrany już mecz i wybiorę formacje. Ciągle pokazywane jest to standardowe 1-4-4-2, a nie ustawienie 1-4-5-1 z defensywnym pomocnikiem i dwoma ofensywnymi skrzydłowymi. Więc nie widać, żeby działało.

zolahc Młody aktywista

0
22.06.2013 16:00    #3
u mnie zawsze dzialala ta funkcja, nigdy nie mialem z nia problemu i nie wiem czemu u ciebie tak jest

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.