[quote="brk1331"]Po co mi spamujesz w temacie interesuję sie piłką i to zapewne lepiej niż Ty oglądam prawie każde mecze Manchesteru United czyli mojego ulubionego klubu więc Ty sie ogarnij nie robie z nikogo debila, i kurwa jakbyś zobaczył wyżej moje posty to nie szukam giganta tylko taki klub z 2 ligi który mogę wprowadzić do premier league a to "boje się grać w 4 lidze" to nie dosłownie serio widzę że za mądry nie jesteś. Bez spamu w tym temacie tylko się pytam grzecznie czy gra np. takim Middlesborough może być dobra jak się dopiero ucze grać więc mi nie pieprz że nie interesuje się piłką może Ty oglądasz mecze raz na rok z rodzicami ja każdy ciekawszy mecz oglądam więc już bez spamu zbędnego tylko jak ktoś może pomóc mi w tym klubem to do rzeczy a jak nie to pech.[/quote]
Mam nadzieje że za te swoje przekleństwa dostaniesz bana, wyglądasz mi na typowego rozgoryczonego dzieciaka, który jak nie dostanie swojej zabawki to krzyczy, tupie i się złości na wszystkich. To forum nie jest chyba dla ciebie, więc zabieraj zabawki i idź do innej piaskownicy.
// Edytowano 3 razy, ostatni raz 20.07.2013 o godz. 11:06
Najnowsze posty