Galaktyczni FM13.

counter92 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.08.2013, 21:25    #1
Siemka właśnie zaczynam grać Realem :) Narazie kupiłem Phil`a Jones, i De Bruyne. Co sądzicie o tym składzie ustawieniach ? A może co byście jeszcze mi doradzili ? Albo z co jeszcze mam wam pokazać :P

Screeny :

http://pokazywarka.pl/oaxmcq/

Jerry.Szn Partyzant

0
19.08.2013 21:32    #2
Linia obronna. Jeśli nie jest wysunięta, to bez pułapek ofsajdowych :)

counter92 Partyzant

0
19.08.2013 21:39    #3
Coś jeszcze ? :) Albo pokazać jakies screeny ?

tts0 Partyzant

0
19.08.2013 21:57    #4
Moim skromnym zdaniem chujowo to wszystko wygląda;P Ustawienie w ogóle nie jest dostosowane do umiejętności i stylu gry poszczególnych zawodników.

a) C. Ronaldo czy A. Di Maria to żadni skrzydłowi, a schodzący napastnicy;

b) napastnik powinien być lisem pola karnego niezależnie od tego, czy będzie to Benzema, czy Higuain. Z dośwadczenia wiem, że Benzema będzie żałosny tak czy siak, więc możesz go używać jako zmiennika dla C. Ronaldo na lewym skrzydle.

c) boczni obrońcy koniecznie z funkcją "atak". W przeciwnym razie po bokach będzie dziura jak w dupie.:P

d) radzę też wycofać cały środek pola o jeden poziom w dół tak, żeby z dwóch środkowych pomocników zrobiło się dwóch defensywnych "wsparcie", a z jednego ofensywnego jeden środkowy "atak".

e) środkowi obrońcy koniecznie "grający piłką". W przeciwnym razie zespół nie będzie w stanie sensownie zawiązać ataku pozycyjnego.

f) zmniejsz szerokość gry na "normalną", jeśli nie chcesz, zeby pierwszy lepszy zespół rozjechał Twój Real środkiem pola.;)

g) gra na czas zdecydowanie na "rzadko". Po co grać na czas mając graczy, którzy mogą stłamsić każdego przeciwnika? "Masz frajera, to go duś!":P
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

counter92 Partyzant

0
19.08.2013 22:33    #5
@tts0
I oto mi chodziło :D Wszystko poustawiane :-)

Może polecicie jeszcze jakąś taktykę z ustawieniami bo raczej jedną cały sezon nie uciągnę :) Z góry dzięki ! :)

counter92 Partyzant

0
19.08.2013 23:46    #6
Sorrki za double posta ale niewiem jak sie edytuje poprzedniego.

Wypożyczyłem Piano w zamian za to pozyskałem Lukaku, który już strzela w debiucie Mrugnięcie

SirMichu Partyzant

0
20.08.2013 00:01    #7
Polecam moją taktykę do Realu, grałem nią już długo i się sprawdziła. Teraz znowu zaczynam od początku tą samą. http://wstaw.org/w/2b0I/

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.08.2013 o godz. 00:02

counter92 Partyzant

0
20.08.2013 00:25    #8
Oki dzięki przetestuje ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.