wyjasnienie zasad gry

Perszing Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.11.2013, 17:22    Pytanie
witam mam wielka prosbe czy moglby mi ktos wyjasnic zasady gry (najlepiej gg)?? ZAZNACZAM ze to co tutaj pisze nie jest przekolorowane, wyolbrzymione itp itd tylko tak mialem naprawde a fakt faktem jestem wkurzony totalnie bo to nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia a to co widze na boisku to nie jest pilka nozna tylko jakies science fiction.. gwiezdne wojny.. gra w pilke na ksiezycu albo na marsie..
nie mowiac o tym ze kazdy mecz przegrywam gdzie wczesniej grajac w fm12 zdobywalem wszystko co sie dalo. teraz w fm14 rozegralem prawie caly sezon a zespol nie opanowal nawet jednej taktyki wiec wiadomo ze zadnego meczu nie wygraja nie wiedzac jak maja grac a ta taktyka wogole nie rosnie mimo ze nacisk bardzo wysoki byl i przedmeczowe treingi to rowniez taktyka, non stop niecelne podania, wrzutki, a strzaly procz jednego czy dwoch leca z dala od bramki (kilka razy sie zdazylo ze z ostrego kąta zamiast do bramki gdzie 100 procentowa okazja to koles kopie naprzod gdzie wiadomo ze leci ona na aut.. inny zawodnik dostaje pilke i nie wie co ma zrobic, wystawia mu sie dwoch na czysta pozycje to on dalej stoi zagubiony az w koncu ja traci albo podaje pilke do przeciwnika czego nie jestem w stanie pojac w zaden sposob. wlasnie jestem po meczu w pucharze gdzie przeciwna druzyna miala wystawiona taktyke bez bocznych pomocnikow wiec jasne ze najlepiej dac ataki skrzydlami ale niestety.. moi boczni ofensywni pomocnicy gdy dostaja pilke zatrzymuja sie nie wiedza co maja zrobic, podaja do tylu zamiast rozwijac gre gdzie maja pelno obok wystawiajacych sie graczy..
zmienialem taktyki, treningi itp wszystko co sie dalo i nic.. prosze o wyjasnienie zasad gry bo ta gra nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia rownie dobrze ja sobie moglem to samo wymyslic z tym ze zamiast wkrecac ludzi, to dolaczylbym poradnik gdzie jak byk byloby napisane ze to nie jest prawdziwa pilka nozna - prosze zapoznac sie z wymyslonymi zasadami gry.

jeszcze na koniec dodam ze czasami przez pierwsza polowe grali dobrze wygrywajac wysoko bo po 2,3 nawet 4 do zera! ale co z tego jak w drugiej polowie tracili tyle samo. pozdrawiam i czekam na wasze wskazowki

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 15.11.2013, 17:30

janas123 Partyzant

0
15.11.2013 19:10    #1
Nie wiem czy ci to pomoze, ale jak za pierwszym razem wlaczylem to mniej wiecej skumalem co i jak :) Moze cos ci to da...
https://imagi(...)4ebn.jpg
https://imagi(...)peqs.jpg
https://imagi(...)fq2o.jpg
Takze tak to wyglada, wiec jest duzo wyboru jak maja grac zawodnicy ale to juz od Ciebie zalezy i TAKTYKI....
Mam nadzieje, ze mniej wiecej pomoglem. W czasie wakacji daje trening kondycyny i b. wysokie obciazenia...
Trzymam kciuki!

Perszing Partyzant

0
15.11.2013 19:35    #2
probowalem i probuje do tej pory kombinowac ale na nic, nie wiem po co wymyslili tyle taktyk jak na zespol pewnie dziala tylko jedna :)
dzieki za odpowiedz :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.