Witam, od jakiegoś tygodnia gram w nowego FMa, ale mam kolosalny problem. Pierwszy raz się z takim czymś spotykam. Otóż wybrałem sobie w 1 sezonie Kasierslautern, celem był awans do Bundesligi. Ale... ta drużyna kompletnie nie chciała grać, na jedno zwycięstwo przypadały 2-3 porażki. Po połowie sezonu mnie wywalili. Poszedłem do Widzewa, mieli ostatnie miejsce, i z takim miejscem skończyłem z nimi. Nie wygrałem ŻADNEGO z 10 meczów do końca sezonu. Potem to samo w innej lidze (Servette - beniaminek ligi szwajcarskiej). Tutaj to już brakuje mi słów. Na jesień wygrałem 2 mecze, cała reszta to porażki. Próbowałem chyba wszystkich możliwych ustawień, formacji, poleceń (dodam że zgranie było na wysokim poziomie). Przegrywam ze wszystkimi, nawet w pucharach krajowych z drużynami z niższych lig. Grając w tego FMa czuje się jakbym prowadził b-klasowe drużyny grające w Lidze Mistrzów. Kompletna katastrofa. Gram od wersji 2008 ale teraz czuje się jakbym pierwszy raz miał kontakt z piłką.
Nie szukam porad, taktycznych czy innych, bo to nie ma sensu.
Chciałem się tylko zapytać czy ktoś też tak ma? Taki przypadek? To jest chyba jakiś mega bug, wszystkie drużyny które prowadze grają tragicznie
Nie szukam porad, taktycznych czy innych, bo to nie ma sensu.
Chciałem się tylko zapytać czy ktoś też tak ma? Taki przypadek? To jest chyba jakiś mega bug, wszystkie drużyny które prowadze grają tragicznie
Najnowsze posty