Problem z grą

Drughi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.12.2013, 15:53    Pytanie
Witam,

Panowie mam nie mały problem z grą. Otóż wszystko fajnie szło, aż do pewnego momentu, mam sejva, w którym rozgrywam swój 3 sezon i tutaj zaczyna się problem, od kiedy zaktualizowano grę na patch 14.1.4 rozegram ze dwa mecze i gdy już przechodzę do analizy meczowej, to gra się zawiesza, jedynie pomaga restart komputera, nie mogę nawet do pulpitu wyjść. Sprawdzałem na steamie spójność plików w grze i wszystko w porządku się wydaje, a mimo to gra się zawiesza Co jest Miał ktoś bądź ma podobny problem i wie jaka może być tego przyczyna, bo gra w którą się wciągnąłem i zapłaciłem jakby nie było nie małe pieniądze traci swój klimat...

Byłbym wdzięczny za odpowiedzi.
Pozdrawiam.

amadeo Partyzant

0
04.12.2013 18:32    #1
Ja miałem to samo, gra się zawieszała z tym, że nie musiałem restartować komputera. Ja usunąłem plik cache, usunąłem też folder "preferences", którego można znaleźć poprzez Menu Start - Wyszukaj. mniej więcej w czasie, kiedy pojawiła się łatka ściągnąłem ze strony genie scouta 500 megowy plik z logosami. jego na wszelki wypadek też usunąłem. Zrobiłem to wczoraj, po kolejnej zawieszce. Dziś, póki co, nic mi się nie zawiesiło, a zagrałem około 2,5 miesiąca rozgrywki.
Nie znaczy to, że to jest przyczyna "naszej' przypadłości. Ja zadziałałem intuicyjnie i póki co się to sprawdza, ale przyczyny takiego stanu rzeczy nie znam i chętnie dowiem się, o co chodzi z tym dziwnym zawieszaniem się gry.
Pozdrawiam!

Drughi Partyzant

0
04.12.2013 20:09    #2
Powiedz mi jeszcze kolego, gdzie mam szukać tego pliku cache :) upierdliwa sytuacja, zauważyłem, że to dzieje się głównie po meczach po analizie meczowej jak wczytują się inne wydarzenia...

amadeo Partyzant

0
05.12.2013 07:38    #3
Dokładnie też tak u mnie było (nie chcę zapeszać) - wieszało się po meczach. Cache poszukasz w Mój Komputer/Dokumenty udostępnione/Sports Interactive/Football Manager 2014.
Wciąż zastrzegam, że działałem intuicyjnie :)

Drughi Partyzant

0
05.12.2013 11:25    #4
U mnie niestety nic nie pomogło, jak się zacinało tak się dalej po meczu zacina. Zaczynam już tracić nadzieję, że jakoś to naprawię, jak nawet powodu nie znam. Już zaczynam się też martwić, że to wina procesora albo karty graficznej...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.