Witam
Gram 2 sezon Miedżią Legnica awansowałem do Ekstraklasy i mam pewien problem , po ostatniej aktualizacji moja druzyna traci bardzo duzo bramek wczesniej takiego problemu nie mialem i potrafilem wygrac z Legią Lechem czy Wisła . Co prawda w kazdym meczu tez strzelam ale i przewaznie konczy sie to wynikiem 3:1 , 4:1 Mam już koniec sezonu w ekstraklasie i oczywiscie jestem w grupie spadkowej mam tyle samo pkt co ostatnia Olimpia Grudziąc czyli 16 i chcialem zebyscie mi doradzili co dalej zrobic bo nie chce spasc a mam chyba 4 kolejki do konca sezonu .
Moje ustawienie to 4-2D-3-1
Polecenia to :
-zagrania na obieg
-węższe pole gry
-skrócenie pola gry
-nękanie rywali
-gra na spalonego
-niższe tempo gry
-agresywny odbiór piłki
-podania w pole karne
mentalność : kontrola i styl : płynny
Trochę sie rozpisałem ale z góry Dzieki !!
Gram 2 sezon Miedżią Legnica awansowałem do Ekstraklasy i mam pewien problem , po ostatniej aktualizacji moja druzyna traci bardzo duzo bramek wczesniej takiego problemu nie mialem i potrafilem wygrac z Legią Lechem czy Wisła . Co prawda w kazdym meczu tez strzelam ale i przewaznie konczy sie to wynikiem 3:1 , 4:1 Mam już koniec sezonu w ekstraklasie i oczywiscie jestem w grupie spadkowej mam tyle samo pkt co ostatnia Olimpia Grudziąc czyli 16 i chcialem zebyscie mi doradzili co dalej zrobic bo nie chce spasc a mam chyba 4 kolejki do konca sezonu .
Moje ustawienie to 4-2D-3-1
Polecenia to :
-zagrania na obieg
-węższe pole gry
-skrócenie pola gry
-nękanie rywali
-gra na spalonego
-niższe tempo gry
-agresywny odbiór piłki
-podania w pole karne
mentalność : kontrola i styl : płynny
Trochę sie rozpisałem ale z góry Dzieki !!
Najnowsze posty