Projekt strony internetowej o grze Football Manager

Amstrad44 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.01.2014, 12:17    #1
Projekt strony internetowej o grze Football Manager

https://www.faceb(...)40485258

Witam, poszukuję ludzi chętnych do prowadzenia wraz ze mną strony internetowej + forum o tematyce gry FM
Polegać to ma głównie na pisaniu nie zbyt długich recenzji o grze i ciekawych dodatkach, jednak muszę podkreślić, że chodzi o tematykę piłki nożnej .
Zatem poszukuję ludzi lubiących Football Manager oraz nutkę weny pisarskiej

Serwis jeszcze nie funkcjonuje może bedzie działał na WordPressie , Joomla bądź CMS posiadam hosting a domene mozna ustalić w głosowaniu.Sam jednak nie dam rady wszystkiego zrobić zatem potrzebuję pomocy a w zamian każdy z was może być za razem udziałowcem strony.Mam pomysł ale opiszę to trochę później.
Na razie polub stronę udostępnij znajomym jak będzie nas 300 dodam więcej szczegółów

Pozdrawiam

Kejdż Partyzant

0
04.01.2014 12:21    #2
Coś czuję, że to będzie kiepska farma fanów...

Amstrad44 Partyzant

0
04.01.2014 13:22    #3
No to chyba czuja nie masz :)

Willson Partyzant

0
04.01.2014 14:01    #4
Kazdy nowy projekt trzeba wspierać, zwłaszcza w obliczu mizerii jak jest na polskiej "scenie".
Pytanie kolego ile masz lat i jakie doświadczenie.
To jest kluczowe dla sprawy. Nikt z doświadczonych ludzi za Toba nie pójdzie jeśli nie napiszesz konkretniej kim jesteś.
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Amstrad44 Partyzant

0
04.01.2014 15:22    #5
Przedstawię się, choć wielu z Was zapewne mnie nie zna w tematyce Managera,udzielałem się na rożnych forach związanym z bukmacherską a więc Witam bardzo serdecznie ksywka w internecie moja to Amstrad
Prowadziłem www.bukmacherskieforum.com która mi nie wypaliła a szkoda bo ciekawie się zapowiadała lecz nie miałem w tej tematyce takiej grupy wsparcia jak przy stronie LigaPoska.org którą właśnie prowadziłem i byłem właścicielem wraz z grupą wspaniałych ludzi jakich poznałem prowadziliśmy przez prawie 3 latka .
wcześniej mój debiut był związany z typowaniem wyników piłkarski i powstała stronka Buktyper.pl gdzie po znalezieniu sponsora typowało się o nagrody pieniężne z pulą miesięczną
Obie stronki zostały sprzedane z tego powodu że pojawił się u mnie młode pokolenie i zakręcone życie osobiste miałem związane z brakiem czasu na prowadzenie stron internetowej. Teraz już u mnie się ustabilizowało i wpadł pomysł z prowadzeniem stronki z tym czym lubię czyli Football Manager na naszym rynku mizeria z tym jest porównaniu z stronami zagranicznymi co na nich się dzieje .
Pozdrawiam i zapraszam do polubienia stronki na Facebook jak przekroczy 300 to udzielę kolejnych ciekawych szczegółów na temat tego projektu

Falcon Przodownik pracy

0
04.01.2014 16:33    #6
Zgodnie z regulaminem

Użytkownik zobowiązuje się do wykorzystania witryn WWW, transmisji i dystrybucji materiałów zgodnie z obowiązującymi w Polsce przepisami prawa, normami społecznymi i obyczajowymi, postanowieniami niniejszego regulaminu oraz zasadami współżycia społecznego w Internecie, a w szczególności do:

niezakładania blogów, tematów, innych materiałów których funkcją jest wyłącznie reklama, w szczególności w postaci linku przekierowującego do innego bloga albo innej strony www.

Temat zamykam
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.