Co do całego zespołu- ja bym użył przeciętnej intensywności podczas sezonu i sprawdził co się będzie działo, bardzo możliwe że to jest przyczyna. Ewentualnie jak masz jeden mecz w terminarzu w tygodniu, zaplanuj wyższą. Intensywność bardzo wysoka- przy nauce taktyki przed sezonem, żeby szybko chłopaki załapali. Jak załapią, ewentualnie krótko i intensywnie przed sezonem kondycja. To moje subiektywne metody, ale jestem bardzo zadowolony z efektów treningu, zwykle piłkarze u mnie wyciągają max z PA.
Co do zawodnika- te 12 determinacji to takie minimum przyzwoitości, ale tragedii nie ma. Pracowitość ok. A jaki ma charakter? Ile ma lat? Powyżej 24 roku życia trening rzadziej przynosi efekty. Rozmowa nic nie dała, tzn. co odpowiedział? Zauważyłem, że jak zawodnikowi zaczynają spadać atrybuty i od razu się do niego przywalę w rozmowie, to często się spina i zarzeka że trenuje jak umie. Za to jak poczekam tydzień- dwa i mu wygarnę że ma harować, wszystko jest ok i zamierza się starać bardziej. Może spróbuj poczekać chwilę z krytyką, to sie weźmie? Ostatnie co przychodzi mi do głowy, to te atrybuty ukryte. Może po prostu nowy Balotelli?
edit: aha, odpoczynek przed i po meczu daję zawsze. I każdy piłkarz ma trening indywidualny ustawiony na średnim poziomie.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.01.2014 o godz. 00:35
Najnowsze posty